معاون استاندار مرکزی اعلام کرد؛

بررسی ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در استان مرکزی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در استان مرکزی وجود دارد که مقرر شد ۶ نقطه تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ و مابقی بر اساس برنامه زمانبندی ظرف یک سال آینده برطرف شود.
کد خبر: ۶۳۰۷۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱ - 15November 2023

بررسی ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در استان مرکزیبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، دوازدهمین کمیسیون اجرایی آئین‌نامه مدیریت حمل‌ونقل و سوانح رانندگی استان مرکزی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، نصیری نماینده معاونت فرهنگی و اجتماعی حوزه معاون اول ریاست جمهوری و جمعی از مدیران استانی عضو کمیسیون در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی برگزار شد. 

بررسی نقاط حادثه‌خیز مصوب در شبکه راه‌های استان مرکزی و برنامه‌ریزی برای رفع ۱۵ نقطه از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز استان تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ در راستای کاهش تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن و هم افزایی استانداری مرکزی در تأمین اعتبار برای رفع سه نقطه حادثه‌خیز از محورهای مهم این نشست بود.

در این جلسه علی‌اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استان مرکزی اظهار کرد: در بحث تصادفات، حداقل ماهی یک‌بار کمیسیون ایمنی راه‌ها برگزار و مسیرهای مختلف بررسی می‌شود، در یک سال گذشته تصادف منجر به فوت کاهش داشته که شاید یکی از دلایل آن ساماندهی جاده‌های استان از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان است.

وی با بیان اینکه در برخی مسیرها تعدد تصادفات وجود دارد افزود: ۲۲ نقطه حادثه‌خیز استان نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه در بر دارد که نیاز به هدف‌گذاری در این خصوص است، طبق برداشت صورت گرفته نمی‌توان گفت این نقاط بیشترین تصادفات را دارند بلکه نسبت به برخی محورها تصادفات منجر به فوت کمتری دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی بیان کرد: کنارگذر شمالی اراک، محور دلیجان و محور خنداب از جمله محورهای پرتصادف هستند، محور خیرآباد اراک نیز از جمله محورهای خطرناک بود که با اقدامات راهداری و راه و شهرسازی استان و طراحی یک دوربرگردان، تصادفی در این محور مشاهده نشده است.

اسدی اضافه کرد: از مجموع ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور ۳۷ نقطه مربوط به استان مرکزی است که بر اساس دستور معاون اول رئیس جمهور باید اصلاح این نقاط را در دستور کار باشد، البته نقاط حادثه‌خیز دیگری وجود دارد که این نقاط پیشنهاد داده می‌شود، امیدواریم بر اساس یک‌زمان بندی ظرف یک سال آینده این نقاط برطرف شود.

وی ادامه داد: منابع مالی ۳ نقطه از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز استان تا سقف ۴۰ میلیارد تومان از سوی استان و مابقی توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین می‌شود.

در پایان این نشست مصوب شد از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ اداره کل راهداری ۶ نقطه را از منابع مالی ملی تأمین و رفع کند؛ مقرر شد ۳ نقطه هم توسط استانداری تأمین مالی شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار