پاسداشت شهدا کمتر از شهادت نیست
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از البرز، «امیر سرتیپ دوم ستاد «اکبر نجفی» فرمانده لشکر ۲۳ متحرک هجومی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در یادواره گرامیداشت سرلشکر شهید «ولی الله فلاحی» و شهدای ارتش که امروز در سالن همایشهای شهدای نژاد فلاح کرج برگزار شد، اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و انتقال فرهنگ و ارزشهای آنها به نسلهای آتی بسیار مهم و با اهمیت است.
وی شهید سرلشکر ولی الله فلاحی را نمونه بارز یک فرمانده لایق و شجاع دانست و تصریح کرد: سرلشکر فلاحی به عنوان یک فرمانده ارتشی انسانی شریف، مردمی، میهن پرست، متدین، کاردان و شجاع بود.
فرمانده لشکر ۲۳ متحرک هجومی خاطرنشان کرد: استان البرز از وجود ۲ هزار شهید والامقام ارتش برخوردار است که امروز ما به پاس رشادت و جانفشانی آن بزرگواران ما در این مکان حاضر هستیم تا یاد و خاطره آنها را گرامی بداریم.
انتهای پیام/


