نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد؛

امکان دسترسی الکترونیکی به مجموعه محتوای واقع در مرکز اسناد ایثارگران کشور

حجت‌الاسلام موسوی مقدم از امکان دسترسی به مجموعه محتوای واقع در مرکز اسناد ایثارگران کشور به صورت الکترونیکی خبر داد و گفت: اقدامات برای تسهیل دسترسی واقعی استان‌ها در حال انجام است.
کد خبر: ۶۳۰۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹ - 15November 2023

امکان دسترسی الکترونیکی به مجموعه محتوای واقع در مرکز اسناد ایثارگران کشوربه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حجت الاسلام والمسلمین «سید رمضانعلی موسوی مقدم» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت‌وگوی خبری با صدا و سیمای مازندران، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در حکم انتصابش، اظهار داشت: برداشتن گام‌هایی در حوزه معنوی و فرهنگی از جمله خواسته مهم ایشان بوده و هست.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در وجود جامعه ایثارگری ما چکیده‌ای از فضائل مشاهده می‌شود، اگر بخواهیم وارد جزییات شویم هر شهیدی نمونه‌ای از فضائل اخلاقی، دینی و اعتقادی بوده است تا جایی که شهادت زیبنده این فرد بود.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم یادآور شد: در طول تاریخ کسانی که با قصد غربت و اخلاص در راه رضای خدا رفته و جان خود را دادند شهید وار زندگی کردند و از قبل خودشان را برای این مهم آماده کرده بودند، از این رو بخش عمده شهدای ما همه انسان‌های نمونه‌ای هستند همچون شهدای کربلا و عاشورا.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تدوین و دسته بندی وصیتنامه‌های شهدای کل کشور در مرکز اسناد بنیاد شهید و امور ایثارگران، ادامه داد: بیش از ۳۰۰، ۴۰۰ هزار وصیت نامه شهید آنجا تجمیع شده که باید منتشر شود.

این مسئول گفت: در این مقطع زمانی ما باید در بخش هنر و رسانه بیشتر کار کنیم که مقدمات در فضای مجازی و واقعی در همه مجموعه‌ها فراهم شده است تا تولید محتوا برگرفته از وصیت نامه‌های شهدا باشد.

وی با تاکید بر اینکه ۲۰ درصد از یادواره‌های شهدا در کشور در مازندران برگزار می‌شود، عنوان کرد: مازندران استان یادواره شهدا و از این جهت پیشکسوت است و در همه آن‌ها نوع آوری و خلاقیت را می‌بینیم.

حجت الاسلام موسوی مقدم یادآور شد: ارائه خدمات به مردم در حاشیه برگزاری یادواره شهدا نیز باید الگو باشد، برگزاری یادواره شهدای استدیویی یا مجازی نیز کار خلاقانه‌ای است چرا که خبری از تدارکات نیست و از این رو باید الگو قرار بگیرد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تصویب طرح جامع خدمات رسانی به ایثارگران، اعلام کرد: این قانون بالا دستی مربوط به ارائه خدمات به جامعه ایثارگری است که شورای ترویج ایثار و شهادت در کشور بر آن غالب بوده و در همه استان‌ها فعال شده تا به ساماندهی و دسته بندی موضوعات بپردازند.

این مسئول تمرکز بر مباحث فرهنگی را برای انتقال پیام شهدا و ایثارگران ضروری دانست و گفت: باید نا گفته‌ها را انتقال بدهیم، همچون جملات یا خون موجود در وصیت نامه‌های شهدا که بعد از گذشت سال‌ها همچنان رنگ خودش را دارد و تازه است این نیاز به حلاجی کردن در اتمسفر فرهنگی گذشته دارد.

وی با تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در اولویت باشد، اذعان داشت: مجموعه محتوای واقع در مرکز اسناد ایثارگران کشور به صورت الکترونیکی می‌تواند در دسترس همگان قرار بگیرد و برای دسترسی مستقیم نیز الان هم ورود برای عموم در تهران آزاد است و اقدامات برای دسترسی شهرستان‌ها در حال انجام است.

«سعید کهنسال» مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران نیز با اشاره به سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب مبنی بر ثبت تاریخ شفاهی ایثار و مقاومت گفت: تاکنون چهار هزار و سیصد تاریخ شفاهی را ثبت کردیم.

کهنسال با بیان اینکه تولید سریال و مستند‌هایی همچون «روجا» و «زیر درخت توت» با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ساخته شد، از پیش تولید فیلم «تولد لیلا» خبر داد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از ارائه خدمات در حوزه آموزشی و عمومی، مددکاری، پزشکی و تبدیل وضعیت استخدامی به جامعه ایثارگری استان خبر داد و تصریح کرد: تاکنون برای نود و پنج درصد از جامعه ایثارگری این خدمات به طور کامل اجرایی شد که از این حیث رتبه برتر کشور را کسب کردیم.

حضور در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری و تجدید میثاق با شهیدان گرانقدر، دیدار با آیت اله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، نشست با نخبگان شاهد و ایثارگر، دیدار با جانبازان سرافراز نخاعی و نشست با کارکنان بنیاد مازندران، از برنامه‌های سفر دو روزه نماینده ولی فقیه در بنیاد به استان مازندران است.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار