کمبود دارو و شیر خشک در بیمارستان‌های غزه

سخنگوی بیمارستان شهدای‌ الاقصی در نوار غزه نسبت به وخامت اوضاع در بیمارستان‌های این باریکه هشدار داد.
کد خبر: ۶۳۱۳۱۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱ - 18November 2023

کمبود دارو و شیر خشک در بیمارستان‌های غزهبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «خلیل الدقران» سخنگون بیمارستان شهدای‌ الاقصی غزه در گفت‌وگو با المیادین اظهار داشت: بیمارستان‌های غزه به شدت از کمبود مواد غذایی رنج می‌برند و ما نمی‌توانیم برای بیماران و زخمی‌های بستری شده در این بیمارستان‌ها غذا تهیه کنیم.

وی در ادامه افزود: کمبود سوخت و کمک‌های پزشکی در کنار حضور تعداد زیادی از آوارگان فلسطینی و بیماران و زخمی‌ها در این بیمارستان‌ها باعث شده شرایط بسیار وخیم باشد.

الدقران اضافه کرد: من از جهانیان و جامعه بین الملل می‌خواهم گذرگاه رفح را باز کرده و کمک‌های پزشکی و دارویی به ویژه شیر خشک به دست ساکنان نوار غزه برسانند.

روز گذشته نیز رسانه‌های خبری گزارش دادند که اوضاع در بیمارستان شفا فاجعه‌بار است و کادر درمان با کمبود شدید آب و غذا هستند. ژنراتور‌های بزرگ این بیمارستان دست کم به ۲۴ هزار لیتر سوخت نیاز دارد.

پیشتر نیز رسانه‌های فلسطینی هشدار داده بودند که شیر خشک و آرد در نوار غزه یافت نمی‌شود و برای پیدا کردن لقمه‌ای نان باید ساعت‌ها جستجو کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار