به گزارش دفاعپرس از اصفهان، محسن قدیری مدیرعامل پتروپالایش اصفهان در جمع خبرنگاران ابعاد و طرحهای پیش روی این شرکت را برای رسانهها تبیین و اظهار داشت: جوانان این مرز و بوم با تلاش خستگی ناپذیر خود در هلدینگ پترو پالایش اصفهان از ۲۳ ماه قبل تاکنون در سال «مهار تورم و رشد تولید» به مرحلهای ازپیشرفت در این شرکت رسیده اند، که میتوانیم بگوییم که تحریمها هیچ اثری بر ما ندارد.
وی تاکید به اینکه استراتژی ما اجرای ۴۶۰ پروژه در پترو پالایش اصفهان است و میخواهیم تا سال ۱۴۰۵ به بالاترین ضریب پیچیدگی درمنطقه برسیم، افزود: درحال ساخت بزرگترین زمین خط آتش خاورمیانه درپترو پالایش اصفهان هستیم که دارای بالاترین استانداردهای روز دنیا است به گونهای که میتوانیم دورههای آموزشی بین المللی در آن برگزار کنیم؛ آمادگی داریم اگر از کشورهای منطقه و همسایه در خواست برای برگزاری دورههای آموزشی وجود داشت این کار را انجام دهیم و گواهینامه به روز مطابق استاندارد آمریکا ارائه کنیم.
وی با اشاره به اینکه در پترو پالایش اصفهان توجه به محیط زیست مهمترین مسئله برای ما است، ادامه داد: ما توسعه پایدار پترو پالایش اصفهان را مد نظر داریم و تولیدات این مجموعه همگی در راستای رعایت استانداردهای بین المللی است.
مدیرعامل پتروپالایش اصفهان با اشاره به اینکه پترو پالایش اصفهان ۲۵ درصد سوخت ایران را تأمین میکند، افزود: گوگرد استحصال شده از محصولات در پترو پالایش اصفهان زیر ۱۰ پی پی ام است این در حالی است که بیش از۲۶ میلیون لیتر گازوئیل و ۱۴ میلیون لیتر بنزین در این پالایشگاه تولید میشود.
قدیری با اشاره به اینکه در راستای شفافیت و ایجاد مدیریت شیشهای همه امکانات ما مجهز به پایش آنلاین و متصل به سازمان محیط زیست است، افزود: در راستای تعامل و ایجاد محیط زیست سالم، سال قبل ۵ دستگاه آنالایزر در پترو پالایش اصفهان نصب شد.
وی اضافه کرد: تمام کورههای ما متصل به سامانههای محیطزیست است، ادامه داد: در حال خرید دو دستگاه پایش آنلاین دیگر هستیم.
مدیرعامل پترو پالایش اصفهان با اشاره به اینکه هیچ آلایندگی خلاف استانداردهای زیست محیطی در این شرکت نداشتهایم، ادامه داد: با اجرای طرحهایی که در راستای رعایت استانداردهای زیست محیطی انجام دادهایم، ۱۲ درصد مصرف سوخت در پالایشگاه اصفهان کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون یک هزار نخبه را جذب پالایشگاه نمودهایم و تا سال ۱۴۰۵ حدود ۲۰ هزار نفر دیگر جذب نیرو خواهیم داشت، گفت: با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا و اتکاء به توان داخلی از ضریب پیچیدگی از ۶.۲ درصد به ۱۲ درصد رسیدیم و قصد داریم تا سه سال دیگر به ضریب پیچیدگی ۱۶ درصد برسیم و به امید خدا تا سال ۱۴۰۷ نیز به بالای ۱۶ درصد پیچیدگی خواهیم رسید.
قدیری با اشاره به اینکه نگاه ما در پترو پالایش اصفهان تنها توسعه پایدار نیست واستفاده از تکنولوژی روز دنیا را نیز مد نظر داریم، تاکید کرد: برای اینکه به نیازهای اقتصادی کشورپاسخ دهیم به سراغ استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر رفته ایم و قرار است توسط شرکت مشعل پویا، یک هزار مگاوات انرژی خورشیدی در محدوده استان اصفهان را در قالب دو هزار هکتار در قالب یک طرح پنج ساله راه اندازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه در این نیروگاه خورشیدی هزارمگاوات برق خورشیدی را برای دولت تولید میکنیم، افزود: در تلاش هستیم که خط تولید پنلهای خورشیدی را نیز در این شرکت راه اندازی کنیم؛ این نیروگاه بهصورت سیکل ترکیبی عمل خواهد کرد و ما میخواهیم منحنی پایدار انرژی را تحویل دولت دهیم.
مدیرعامل پتروپالایش اصفهان از ورود شرکت مشعل پویا برای تولید باتریهای برق، لیتیومی و فست شارژرها خبر داد و با اشاره به اینکه برنامه ما این است که شرکت مشعل پویا را به یک شرکت اول درخاورمیانه تبدیل کنیم گفت: شرکت مشعل پویا قادر است که بزرگترین تجهیزات کارخانجات را تولید نماید، همانطورکه در بحث ساخت ماهوارهها و موشک توانمند هستیم در سالهای آینده نیز در بحث ساخت نیازهای کارخانجات هم نیز خودکفا خواهیم شد؛ این شرکت با مدیریت یک فرزند شهید در حال انجام کار است؛ میخواهیم با آمریکا بفهمانیم که فرزندان شهدا و نخبه در این کشور در حال فعالیت هستند و پرچم ایران در دنیا برافراشته خواهند کرد.
قدیری متذکر شد: تاکنون بیشاز ۹۰ درصد ساخت تولیدات داخلی توسط شرکتهای داخلی برای این هلدینگ تأمین شدهاست، از جمله کاتالیستهایی که در بحث تحریمهای ظالمانه به کشور وارد نمیشد، اکنون در داخل کشور در حال ساخت است.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین چالش ما بحث آب در این شرکت بود که خوشبختانه با پروژههای راهاندازی شده در این شرکت آن را بهخوبی مدیریت کردهایم، یادآور شد: مصرف آب در گذشته در این شرکت ۱۲۰۰ متر مکعب در ساعت بود که با اجرای طرحهای زیست محیطی این مصرف اکنون به ۳۰۰ مترمکعب در ساعت رسیده است که این یعنی ۷۵ درصد کاهش مصرف آب داشتهایم.
مدیرعامل پتروپالایش اصفهان درباره بحث مدیریت آب در پترو پالایش اصفهان بیان داشت: با طرحهای خوبی که در این زمینه اجرا شد ۳۰۰ هزار مترمکعب آب در قالب ۶ مخزن بزرگ دراین شرکت در حال احداث است که تا ۶ ماه آینده این مخازن ساخته خواهد شد. همچنین ۲۳ پروژه در حوزه آب تعریف شده است که تا پایان امسال راهاندازی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در رابطه با موضوع انتقال آب از دریای عمان به پترو پالایش اصفهان گفت: تا حدود ۹ ماه آینده این طرح عملیاتی خواهد شد.
قدیری از دیگر برنامههای این شرکت را احداث ۳ برج خنککننده نسل سوم مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا در پترو پالایش اصفهان عنوان کرد و افزود: که یک ازبرجها ۱۲۰ مترمکعب در ساعت آب را کاهش خواهد.
وی با اشاره به اینکه در پترو پالایش اصفهان ۶.۲ میلیارد یورو پروژه تعریفشده که نشاندهنده خنثیسازی تحریمها است، گفت: تمام این طرحها توسط شرکت مشعل پویا بهصورت مستقل انجام میشود و در قالب یک برنامه ۵ ساله تدوین شده است؛ همچنین در شرکت اکسیر ایرانیان پروژه KHT در حال انجام است که بیشاز ۷۰ میلیون دلار در سال سودآوری دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه هماکنون توزیع بنزینهای خارج از پالایشگاه در شهرستانهای اصفهان توسط شرکت راهبر ترابر انرژی در حال انجام است و ما بحث صادرات سوخت را از طریق این شرکت دنبال میکنیم، ادامه داد: شرکت راهبر ترابری انرژی نیز ۳۵۰ طرح دردست اقدام دارد، بیش از ۳۰۰ ماشین حمل و نقل سوخت محصولات پالایشگاه از آلمان خریداری شده است تا بر اساس آخرین استانداردهای ایمنی، این سوختها جابجا شوند در آینده شرکت راهبرترابر انرژی بزرگترین شرکت حملونقل خاورمیانه خواهد شد.
قدیری تاکید کرد: پترو پالایش اصفهان از تولید محور بودن به صادرات محورشدن در حال حرکت است؛ امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان برای پروژههای هلدینگ پترو پالایش اصفهان هزینه شده است.
وی افزود: در پترو پالایش اصفهان مسیری را شروع کردهایم که بتوانیم تحریمها را خنثی کنیم و با قدرت جلو برویم؛ در حالحاضر ۹۵ درصد تجهیزات برای پالایشگاه اصفهان از تولیدات داخل است و ۶.۲ میلیارد یورو پروژه برای پترو پالایش اصفهان تعریف شده است که همه این پروژهها توسط صنایع داخلی به اجرا میرسند.
قدیری متذکر شد: ۱۲ استراتژی در این شرکت تعریف شده و توسعه پایدار بر مبنای آن قرار دارد که شامل اخلاق، محیط زیست و اقتصاد است هدفگذاری حداکثر سازی سود به ذینفعان را نیزمدنظر داریم.
انتهای پیام/