سخنگوی گردانهای قسام:
۳۳۵ خودروی نظامی اسرائیلی را منهدم کردیم
سخنگوی گردانهای قسام اعلام کرد که مبارزان مقاومت فلسطین از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۳۵ خودروی زرهی صهیونیستها را منهدم کردند.
به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «ابوعبیده»، سخنگوی گردانهای قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با قرائت بیانیهای اعلام کرد در ۴۷ اُمین روز عملیات طوفان الاقصی مجاهدان ما در تمامی محورهای نبرد به رویارویی با اشغالگران اسرائیلی ادامه میدهند.
وی افزود: به یاری خداوند از آغاز حمله زمینی به غزه ۳۳۵ خودروی زرهی دشمن (تانک، نفربر، بولدوزر و بیل مکانیکی) را به طور کلی یا جزئی منهدم کردیم که ۳۳ خودروی زرهی در ۷۲ ساعت اخیر منهدم شده است. مجاهدان ما در ۳ روز اخیر چندین عملیات بینظیر را علیه اشغالگران اسرائیلی انجام داده و شماری از نیروهای دشمن را به قتل رساندند.
انتهای پیام/ 161
لینک کپی شد
نظر شما


