به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در نشست مشترک با «محسن ذاکریان» مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به نقش یگانهای رزم خراسان در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: نقش خراسان بزرگ در دفاع مقدس در حوزه تامین نیروی انسانی و پشتیبانی کمتر از نقش استانهایی که به صورت مستقیم درگیر نبرد بودند، نبود.
وی افزود: اقداماتی که در حوزه ایثار و شهادت و همچنین نشر ارزشهای دفاع مقدس در جمعیت هلال احمر استان اجرا و یا در مرحله طرحریزی قرار دارد ارزشمند است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی ادامه داد: این اقدامات فقط در مرحله صحبت، ارائه طرح و گزارش نبوده بلکه بر اساس الگوی دفاع مقدس در عمل اجرایی شده و این مدل مدیریتی اثبات شده دوران دفاع مقدس است.
این مسئول یادآور شد: در دوران دفاع مقدس نقشهایی که جمعیت هلال احمر بنا به ضرورت ایفا کرده غیرقابل انکار و مهم بوده است که این نقش باید در قالب یک اثر پژوهشی تدوین و در اختیار پژوهشگران قرار گیرد.
یوسفعلیزاده تاکید کرد: سازماندهی ظرفیتها در راستای احصا عملکرد جمعیت هلال احمر استان در دفاع مقدس به خوبی انجام گرفته که میتواند الگوی مناسبی برای سایر دستگاههایی که به دنبال پرداختن به نقش خود در دفاع مقدس هستند، باشد. برای تحقق این مهم جمعیت هلال احمر باید تجارب خود را در این زمینه در اختیار سایر دستگاهها قرار دهد.
این مسئول سطح تعاملات بین ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی و جمعیت هلال احمر استان را خوب ارزیابی کرد و بیان داشت: تدفین شهید گمنام در مجتمع فرهنگی آموزشی شهدای امدادگر جمعیت هلال احمر استان قداستبخش خواهد بود و با ایجاد بستری برای حضور عمومی مردم در یادمان شهید گمنام این مجتمع یادمان رونق خواهد گرفت و محل رجوع دلدادگان شهدا میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: شهرهایی که از نعمت امامزادگان محروم هستند حضور شهدای گمنام و احداث یادمان میتواند آن نقاط را به قطب فرهنگی تبدیل کند و با عرصههایی که در حوزه خدمتگزاری در این یادمانها فراهم خواهد شد، به آن رونق میبخشد.
انتهای پیام/