به گزارش دفاعپرس از ساری، «سعید کهنسال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در مراسمی به گرامیداشت هفته بسیج که در این اداره کل برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: اگر بخواهیم در رابطه با بسیج صحبتی به میان آوریم باید به راه و روش شهدا اکتفا کنیم، اول از شهدا سخن بگوییم، شهدای عزیزی که در کمال وارستگی ار استعدادهای بالقوهای برخوردار بودند و برای زندگی آینده خود طرح و برنامه داشتند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه شهدا اهداف بلندی داشتند و راه پرخطر را پذیرفتند، افزود: شهیدان والامقام در خط مقدم جبهه و در نبرد با دشمنان آتش و خمپاره را میپذیرفتند، غیر از این است که نگوییم اندیشه و تفکر والایی نداشته باشند.
این مسئول ادامه داد: کسانی که در جبهههای نبرد حق علیه باطل حضور داشتند خطر را هر لحظه احساس میکردند چرا که به یک شناخت و معرفت رسیده بودند و با توکل به خدا توانستند قلههای سخت را طی کنند، نگاهی که در پس آتش میدیدند و دیگران نمیدیدند برای خودشان معنا پیدا میکرد، این نورانیت الهی، سعادتمندی و تقوا الهی که داشتند بالاتر از اعتقادات آنان بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران یادآور شد: شهدا در دوران جنگ اگر از سیم خاردارها عبور میکردند فراتر از ارزشها و باورهای آنان بود، بیتردید شهدا زنده اند و نزد پروردگار روزی میخورند، در تصمیمگیریهای نظام هستی میتوانند تصمیمگیرنده باشند و ناظر بر اعمال ما هستند، نفوذی که بر عالم هستی دارند ما را میبینند و در نظام خلقت موثر هستند، شهدای عزیز این مسیر را برای ما باز کردند تا چراغ هدایت برای بشریت باشند.
کهنسال اذعان داشت: امروز تفکر و روحیه بسیجی باید در جامعه رواج پیدا کند، بسیج در مواقع حساس به کمک و یاری کشور آمده است، این شجره طیبه روز به روز بر عظمت و اقتدار آن در جهان افزوده میشود، امروز در دولت سیزدهم شاهد کار و تلاش میدانی و جهادی هستیم که برگرفته از اندیشهها و تفکر بسیجی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران کار کردن در بنیاد را یک فرصت طلایی عنوان کرد و گفت: امروز باید در مقابل مسائل و مشکلات جامعه معزز ایثارگری پاسخگو باشیم و با نیت پاک و عمل صالح به این قشر معزز خدمت کنیم، در سایه نگاه همدلانه، خوبیها و فضایل است که ارائه خدمت اثرات خودش را بروز میدهد، این امر نیازمند همدلی، همافزایی، هماهنگی و نگاه داوطلبانه است.
کهنسال تصریح کرد: بنیاد را برای خود یک نظام دیدبانی ببینیم، منتظر نباشیم که ایثارگر به ما مراجعه کند، خودمان باید به دیدار جامعه معزز ایثارگری برویم و مشکل آنان را با حل مسئله بررسی و برطرف کنیم، فرایند خدمترسانی در بنیاد باید سرعت پیدا کند و خللی در حل مشکل ایثارگر ایجاد نشود، در این نهاد مقدس شهدا حضور دارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه «گفتمان سازی» سرلوحه کار ما در جهت پاسخگویی به خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران باشد، اظهار کرد: اشرافیت بر قوانین و مقررات خیلی از مشکلات جامعه معزز ایثارگری را حل میکند.
کهنسال در پایان یادآور شد: والدین معزز شهدا چشم انتظاری ما را دارند، دیدارهایی که از این عزیزان صورت میگیرد با خاطرات شان برگردیم، در جلسات و محافل گوناگون خاطرات والدین شهدا را برای دیگران بیان کنیم.
انتهای پیام/