به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، امیر دریادار دوم «منصور لشنی» فرمانده مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت امروز در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه استان گیلان بهمناسبت سالروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرماندهان نداجا مبنی بر اینکه نیروی دریایی مسیر خود را شناخته و در مسیر خود در حال حرکت است اظهار داشت: ناوگروههای ما از سال 88 تاکنون به صورت گسترده و موثر در دریاهای بینالمللی حضور دارند.
وی با اشاره به حماسه ناوگروه 86 در ماموریت هشت ماهه تصریح کرد: امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برای حفاظت از منافع کشور در هر نقطهای از آبهای بینالمللی که اراده کند حضور خواهد یافت و هیچ محدودیتی و مرزی روبهروی خود نمیبینیم.
امیر دریادار لشنی با تاکید بر نقش تاثیرگذار نیروی دریایی در نظام بینالملل و تأمین منافع سیاسی کشور خاطرنشان کرد: یکی از دلایل راهبردی بودن نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، حضور در آبراههای بینالمللی با توجه به توانمندی و قابلیتها برای حفاظت از کشور است.
فرمانده مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت با اشاره به عظمت عملیات مروارید در 7 آذر سال 59 عنوان کرد: در سالهای جنگ تحمیلی که کشور نیاز به واردات محصولاتی از جمله گندم و سایر مواد غذایی داشت، رشادت و ازخودگذشتگی دلاورمردان نیروی دریایی جلوی تهدیدات ایادی استکبار، رژیم بعث و حتی کشورهای عربی را گرفت و نیروی دریایی ارتش با عملیات مروارید خوش درخشید و با نابودی سکوهای البکر و الامیه، ضربه سختی به رژیم بعث و اقتصاد این رژیم وارد کرد تا جاییکه صادرات نفت رژیم بعث تا چندین سال از طریق خلیج فارس متوقف شد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام ناوچه پیکان افزود: ناوچه پیکان تا آخرین لحظه با تمام تسلیحات مقابل دشمن ایستاد و یکی از دلایل غرق شدن آن، اتمام تسلیحات بود.
امیر دریادار لشنی با بیان اینکه بدنهای مطهر شهدای این حادثه امروز در قعر آبهای خلیج فارس آرام گرفته است و طبق روایات اجر شهدای دریا بیشتر از شهدای خشکی است تصریح کرد: ما امروز ادامهدهنده راه شهدا هستیم.
انتهای پیام/