به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، سردار «سیاوش مسلمی» فرمانده سپاه کربلا امروز در حاشیه اولین رویداد آموزشی مسئله محور محلات مهدوی (اسوه) که در سپاه کربلا برگزار شد در نشست با خبرنگاران ضمن تسلیت شهادت مردم بیگناه و مظلوم غزه، و با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که این روزها باعث نگرانی دلدادگان جریان انقلاب است، کمفروغ بودن فعالیتهای ناظر بر مساجد و مسجدمحوری است، اظهار داشت: این روزها شاهد حضور کمرنگ نوجوانان و جوانان در مساجد هستیم و تأثیرگذاری آنچنانی در حوزه مساجد نداریم و یا خانوادهها اقبال کمی به فعالیت فرزندان در مساجد دارند.
وی افزود: این امر باعث شد ما در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ طرح «جبهه خرمشهرها» را در بابلسر آغاز کنیم که ناظر بر حل مسئله در محلات شکل گرفت.
سردار مسلمی با بیان اینکه با بهرهگیری از ظرفیت اندیشهورز استان تجربه شهرستان بابلسر را احصا کردیم و گروهی را به نقاط مختلف در دامغان، تهران بزرگ، پردیسان قم و بندرعباس که کاری مشابه به این انجام میدادند، فرستادیم و کسب تجربه کردند، گفت: ما از این تجربه الگوبرداری کردیم که مبتنی بر نقاط مختلف، زیستبومهای مختلف و شرایط مختلف این را سنجیدیم و به یک الگو تبدیل کردیم.
فرمانده سپاه کربلا ادامه داد: جلسات متعددی در سطح سازمان بسیج تشکیل شد و نمایندگان ما گزارشها و طرح را به سردار سلامی، سردار سلیمانی و رئیس قوه مققننه ارائه دادند که این طرح تبدیل به کتاب و برای تمام فرماندهان سپاه استانی ابلاغ شد.
وی اضافه کرد: ما این طرح را در سال ۱۴۰۰ به صورت آزمایشی در کل استان اجرا کردیم و نهایتاً سال ۱۴۰۱ از طریق سازمان بسیج مستضعفین برای کل کشور تحت عنوان محلات اسلامی ابلاغ شد.
سردار مسلمی با بیان اینکه این طرح مقدمهساز ظهور حضرت حجت (عج) است و از طرفی مبتنی بر بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی است که تأکید بر تمدنسازی نوین اسلامی دارد، اسمش را «محله مهدوی» گذاشتیم، تصریح کرد: جلسات و دورههای مختلفی با متولیان مساجد در استان برگزار کردیم و تبدیل شد به ابلاغیه برای اجرای «محله مهدوی» در استان که این همنوایی و گفتمانسازی در استان شکل بگیرد.
وی با اشاره به رویداد آموزشی برای «محله مهدوی»، اظهار داشت: ۹۰۷ «محله مهدوی» در سطح استان در سطوح مختلف گفتمانسازی و امور مقدماتی طرح را اجرا میکنند، بیان کرد: نیاز به این بود که دهیار، امام محله، فرمانده پایگاه مقاومت برادران و خواهران در این رویداد حضور پیدا کنند تا همگفتمان شویم.
فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه این رویداد از امروز (۲۰ آذر) تا جمعه ۲۵ آذر به مدت پنج روز برگزار میشود، عنوان کرد: این طرح در قالب قرارگاه اقتصاد مقاومتی، فرهنگی اجتماعی، امنیتی دفاعی، تعلیم و تربیت، علمی فناوری به نمایش گذاشته شده است.
سردار مسلمی با بیان اینکه قرارگاههای مختلف نظام مسائل محلات را احصاء کردند و محصول پایگاهها در این نمایشگاه ارائه شده است، هدف برپایی نمایشگاه را الگونمایی و توانمندسازی و آموزشی بیان کرد و گفت: در این ۹۰۷ محله مهدوی که شناسنامهدار شدند، ۴۸۵ محله در مرحله انسجامبخشی، اجرا و حل مسائل بوده و ۴۲۲ محله در حال تکمیل فرایند گفتمانسازی هستند.
وی با اشاره به تشکیل هیئت اندیشهورز گفت: مسئولیت این هیئت با امام محله و دبیری با فرمانده پایگاه مقاومت است.
این مسئول با بیان اینکه در ۹۰۷ محله مهدوی هشت هزار و ۳۹۷ نفر هیئت اندیشهورز داریم، افزود: هیئت اندیشهورز شامل هیئت امنا، دهیار، شورا، فرمانده پایگاه برادر و خواهر و هر فرد دارای جایگاه اجتماعی مثبت است.
سردار مسلمی با بیان اینکه احصاء نظام مسائل بر عهده این هیئت اندیشهورز خواهد بود، بیان کرد: مشکلات محل بر اساس رتبهبندی مورد بررسی و برای رفع آن تلاش میشود.
فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه حدود هزار و ۵۰۰ مسئله در کمیتههای تخصصی علمی فناوری، فرهنگی اجتماعی، تعلیم و تربیت، اقتصاد مقاومتی، سازندگی و محرومیتزدایی، دفاعی و امنیتی و فضای مجازی در استان شناسایی شد، گفت: به برکت سپاه و بسیجیان دلسوز و دغدغهمند از هزار و ۵۰۰ مسئله احصا شده، ۱۳۰ محله موفق شدند بخش زیادی از نظام مسائل محلات خود را حل کنند.
انتهای پیام/