به گزارش دفاع پرس از فارس، سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین، روز پنجشنبه در یادواره 183نفر از شهدای گردان فجر لشکر 33 المهدی در کازرون اظهار داشت: بسیج برای مقابله با اندیشه های باطل دشمن در آمادگی کامل بسر می برد و همه حرکات او را در زمین، آسمان و دریا رصد می کند.
وی افزود: امروز دو هزار و 350 گردان رزمی بسیج بهتر از 37 سال گذشته، با افتخار آماده دفاع همهجانبه از آرمان های ارزشمند انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند.
در این آیین با شکوه که به مناسبت «روز کازرون» به یاد هزار و 100 شهید شهرستان بهویژه یاد و خاطر183 شهید کازرونی گردان فجر لشکر 33 المهدی (عج) با حضور جمع کثیری از مردم شهیدپرور، رزمندگان و خانواده های شهدای کازرون در مصلی نماز جمعه این شهر برگزار شد، سردار فضلی با اشاره به نزدیک شدن نهم دی بیان داشت: نهم دی یادآور بصیرت این مردم و نبوغ این ملت در بزرگترین فتنه تاریخ انقلاب اسلامی است که شبیه آن(فتنه) را فقط در صدر اسلام می توان دید.
وی 9 دی را یادآور قیام مردم سراسر کشور در مقابل رژیم ستم شاهی در 19 دی ماه سال 57 دانست و خاطرنشان کرد: ملت ما در حکومت نظامی 19 دی 57 شهید داد و شهدای عزیز این روز با بصیرت به یاری دین خدا شتافتند و از دین خدا دفاع کردند.
وی، دفاع مقدس را قطعه ای ممتاز از انقلاب خواند که قلب ها را به واسطه عمل به وظیفه تسخیر کرده است و افزود: به همین خاطر است که در این قطعه ای از انقلاب، شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در عمل به قرآن و احکام اسلام همه داشته های خود را به میدان آوردند.
این یادگار دفاع مقدس توجه حضرت حق را به واسطه صفای باطن رزمندگان، و خمیرمایه رزمندگان را اخلاص و ولایت مداری دانست و تاکید کرد: امروز خونهای مقدس شهداست که از انقلاب پاسداری می کند، شهدایی که در مکتب نورانی خمینی کبیر رشد کردند.
این فرمانده دوران دفاع مقدس، شکست تلاش های بی وقفه مستکبرین و دنبالهروهای آن را به خاطر شیر پاک مادران و رزق حلال پدران دانست و بیان داشت: غربیها، صهیونیستها، کشورهای اروپایی و برخی حکام عرب منطقه از نهایت بداخلاقی در طول این 37 سال استفاده کردند تا مردم را به نحوی از مسیر اسلام، انقلاب، امامت و ولایت جدا کنند؛ اما شیر پاک مادران و رزق حلال پدران مانع به ثمر نشستن این توطئه ها شد.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین تفاوت گردان ها را در خادمان و فرماندهان آن ها دانست و عنوان کرد: تفاوت گردان ها شهر و دیارها در نوکران و خادمان و فرماندهان آن ها متجلی می شد و این رزمندگان بودند که یک گردان را شاخص می کردند.
سردار فضلی با یادآوری چگونگی تشکیل تیپ 33 الهمدی اظهار داشت: تیپ 33 المهدی 14 روز مانده به عملیات فتح المبین تشکیل شد و رزمندگان 12 استان در آن حضور داشتند و بنده هم افتخار خادمی در این تیپ را داشتم.
وی شخصیت مرتضی جاویدی را نشان دهنده جایگاه بالای گردان فجر دانست و بیان داشت: لشکر 19 فجر بی بدیل است، لشکر 33 المهدی بی بدیل است و ما اگر بخواهیم گردان فجر را معرفی کنیم باید با شخصیت فرماندهان شهیدش آن را معرفی کرد؛ فرماندهای که مورد توجه حضرت امام رحمةالله علیه قرار گرفت و امام پیشانی او را بوسید .
این مقام مسئول با اشاره به مقاومت رزمندگان گردان فجر به فرماندهی مرتضی جاویدی در محاصره چند روزه دشمن بعثی گفت: خداوند توفیق جاودانی را به شهید مرتضی جاویدی ارزانی داشت. مرتضی جاویدی از افراد مخلص بود و زمانی که در محاصره دشمن بودند و در شرایط سختی قرار داشتند با حمایت تمام قد رزمندگان گردان فجر گفت؛ «به امام بگویید اجازه نمیدهیم تاریخ تنگه احد دوباره در اسلام تکرار شود» و امروز به یمن مقاومت آنها انقلاب به کشورهای منطقه و جهان صادر شده است.
سردار فضلی پیوند خوردن روز ملی کازرون با تقدیم 78 شهید از بهترین فرزندان کازرون را باعث افتخار دانست و تاکید کرد: اگر 4 دی ماه در این شهرستان روز ملی کازرون نام می گیرد به علت مقاومت فرزندان کازرون در عملیات کربلای 4 و تقدیم 78 شهید به انقلاب اسلامی است که بیش از 40 نفر از آن ها از گردان فجر بودند و افتخار می کنیم که «روز ملی کازرون» با خون بهترین فرزندان این شهر پیوند خورده است.
فرمانده تیپ 33 المهدی در ایام دفاع مقدس، آمادگی نیروهای حاضر در کربلای 4 را بالا خواند و بیان داشت: چندماه برای این عملیات نیروها خود را آماده کردند تا بتوانیم از اروند بگذریم، نکات مثبت بسیاری داشتیم؛ ازجمله آمادگی جسمانی، روحی و معنوی که در حد بالایی بود؛ اما با همه این ویژگی های مثبت یک امتحان و آزمایشی برای همه رزمندگان بود که کار شش ماهه در عرض چند ساعت به عدم الفتح رسید و در عین حال که عقبنشینی برای رزمندگان بسیار سخت بود اما بچه ها یادگرفته بودند اطاعتپذیری داشته باشند؛ لذا عقبنشینی کردیم.
این جانباز جنگ تحمیلی پیروزی در کربلای 5 را مرهون مجاهدت و خون های شهدا و جانبازان کربلای 4 خواند و تاکید کرد: امام فرمودند ما از باب وظیفه و تکلیف به جبهه آمدهایم و شکست و پیروزی برای ما اهمیت ندارد؛ لذا بعد از اینکه 10 هزار شهید، جانباز و شیمیایی در کربلای 4 دادیم در مدت 14 روز توانستیم با آمادگیهایی که در کربلای 4 به دست آوردیم به پیروزی برسیم.
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «شب عملیات کربلای 5 شب قدر انقلاب است و سپاه کربلا را در شلمچه مشق کرد» تصریح کرد: ما به رزمندگان وعده دادیم در صورت پیروزی در عملیات کربلای 5 با حضرت امام(ره) دیدار کنیم.
وی با ترسیم دیدار حضرت امام و رزمندگان، این دیدار نیم ساعتی را سرشار از محبت خواند و گفت: قرار بود من گزارشی خدمت امام ارائه بدهم و آنجا گفتم "اماما فرزندان شما همچون یاران حضرت علی نگفتند هوا سرد است، و در سرمای منفی 20 درجه مقاومت کردند و همچون یاران حضرت امیرالمومنین(ع) نگفتند هوا گرم است و در گرمای 50 درجه خوزستان جنگیدند."