در اختتامیه فراخوان ایده روایت «زن شهید» مطرح شد؛

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: نقش زنان در دفاع مقدس باید بیشتر تبیین شود/ دین اسلام نگاه ویژه‌ای به زن دارد

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی در معرفی زنان شهید کم کاری کرده‌اند، گفت: درباره روحیه مادران و همسران شهدا که از پاره تن خود گذشته‌اند، باید صحبت شود؛ چرا که دنیا تشنه شناخت آنهاست.
کد خبر: ۶۳۷۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷ - 12December 2023

مسوولان فرهنگی در معرفی الگوی زنان کم کاری کردندبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین اختتامیه فراخوان ایده روایت زن شهید که امروز (سه‌شنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: در ایام شهادت یک اسوه و الگوی تاریخی برای نسل بشر قرار داریم. جایگاه او بعد از معصومین خود نیز جایگاهی برای رجوع بوده است و روایاتی داریم که ائمه در مشکلات به مادرشان رجوع می‌کردند.

وی تصریح کرد: شهادت مرکز رشد و خلیفه اللهی است و کسانی که به این قله می‌رسند، خدا آن‌ها را شهید می‌کند همچنان که حضرت زهرا (س) به این مقام رسیدند. مادران شهدا و همسران شهدای صبور ما نیز به‌عنوان خاکریز دوم نقش ویژه‌ای برای به میدان فرستادن و تربیت مجاهدان فی‌سبیل الله دارند. اگر مردی به مجاهدت رفته‌است به پشتوانه مادر و همسری است که او را حمایت کردند.

قاضی‌زاده هاشمی بیان داشت: در دوران دفاع مقدس همه زنان ما همچون زنان شهید حماسه‌آفرینی کردند. ما بیش از ۷ هزار زن شهید و ۸ هزار زن جانباز داریم. ۶۳ زن آزاده ما در خط مقدم درگیری مبارزه با دشمن و ضد انقلاب به اسارت درآمدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه زن در تفکر دینی گفت: دین ما نگاه ویژه به زن دارد. دعوای قدیمی عالم بر سر تعریف از زن است که آثار آن را سال گذشته دیدیم. تفکر مادی دنیای غرب براساس جنبش‌های فمینیستی نگاه دست دومی به زن دارد. آن‌ها برای اینکه بتوانند کارخانجات خود را راحت‌تر و ارزان‌تر اداره کند از حس آزادی‌خواهی زنان استفاده کردند. انحطاطی که امروزه در جامعه غرب به دلیل نرسیدن زنان به نقطه مطلوبشان می‌بینیم نتیجه این‌نگاه است و میزان بالایی از آسیب‌های اجتماعی در مرفه‌ترین کشور‌های اروپایی دیده می‌شوند. اما در مقابل و از ابتدا نگاه اسلام به زن عزتمندانه بود و مادر، محور و مدیر خانه تلقی می‌شد.

قاضی‌زاده هاشمی اظهار داشت: نتوانستیم الگوی مناسبی برای نسل جدید در بین زنان معرفی کنیم و ضربه‌اش را سال گذشته خوردیم که الگو را کسان دیگری معرفی کردند. نیاز بود زن الگو و طراز را تعریف کنیم. یک یک بانوان شهید قهرمان و دستگیر هستند که باید بیشتر درباره آنان و نقش‌شان در عرصه دفاع مقدس، در خط مقدم جبهه، در تجهیز و بسیج نیروی انسانی و حضور در بیمارستان‌ها گفت‌وگو کنیم.

وی بیان کرد: مادرانی با سه و چهار و پنج شهید داریم که درباره روحیه آنان و اینکه چطور از پاره تن خود گذشته‌اند باید صحبت شود. ما مسئولین فرهنگی در معرفی این عزیزان کم کاری کردیم چرا که دنیا تشنه شناخت آنان است.

در پایان این مراسم، ایده‌های برتر فراخوان ایده روایت زن شهید معرفی و از برگزیدگان آن تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/ ۱۴۱

نظر شما
پربیننده ها