رئیس هیئت معارف جنگ ارتش در استان خراسان رضوی:

هیئت معارف جنگ شهید «صیاد شیرازی» مسیری برای انتقال گنجینه دفاع مقدس است

سرتیپ دوم «براتی» با اشاره به فعالیت هیئت معارف جنگ شهید «صیاد شیرازی»، گفت: شهید سپهبد «صیاد شیرازی» نیز به این مجموعه توجه ویژه‌ای داشته و ما نیز به تأسی از فرمانده ملی، مذهبی و نظامی خود علاقه‌مند خدمت در این مسیر نورانی هستیم که هادی و راهنمای آن شهید بزرگوار هستند تا بدین وسیله نسل جوان را از گنجینه عظیم دفاع مقدس بهره‌مند سازیم.
کد خبر: ۶۳۷۶۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۹ - 13December 2023

هیئت معارف جنگ شهید «صیاد شیرازی» مسیری برای انتقال گنجینه دفاع مقدس استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، امیر سرتیپ دوم «ناصر براتی» رئیس هیئت معارف جنگ ارتش در استان خراسان رضوی امروز (چهارشنبه) در یادواره شهدای انقلاب شهرستان قاینات با حضور پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس، اظهار داشت: یکی از رموز پیروزی رزمندگان اسلام و ناکامی صدام و قدرت‌های حامی آن، حضور یکپارچه و هماهنگ مردم غیرت مند ایران در جبهه‌ها بوده است.

وی با اشاره نحوه به شکل‌‌گیری مجموعه معارف جنگ ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: هیئت معارف جنگ شهید سپهبد «علی صیاد شیرازی» در سال ۱۳۷۳ توسط شهید اخلاص سپهبد «علی صیاد شیرازی» دایر شد و افرادی که آن زمان در مجموعه هیئت معارف جنگ مشغول به فعالیت بودند، غالبا به صورت افتخاری و جهادی و بدون تکلف کار می‌کردند که این روحیه همچنان در این مجموعه زنده و پابر جاست.

رئیس هیئت معارف جنگ ارتش در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مجموعه هیئت معارف جنگ مورد توجه و عنایت رهبری معظم انقلاب اسلامی بوده و ایشان همواره فعالیت‌‌های این مجموعه را تحسین کرده‌اند، تبیین کرد: شهید سپهبد «صیاد شیرازی» نیز به این مجموعه توجه ویژه‌ای داشته و ما نیز به تأسی از فرمانده ملی، مذهبی و نظامی خود علاقه‌مند خدمت در این مسیر نورانی هستیم که هادی و راهنمای آن شهید بزرگوار هستند تا بدین وسیله نسل جوان را از گنجینه عظیم دفاع مقدس بهره‌مند سازیم.

سرتیپ دوم براتی با بیان اینکه جامعه آرمانی که با شهدا مأنوس شود به عقب بر نمی‌گردد، تصریح کرد: شهدا حق زیادی بر گردن ما دارند و آنچه امروز از نظام و انقلاب داریم به برکت خون شهدا است.

وی تأکید کرد: نباید این را از یاد برد که آنچه شهدا در هر نقطه دنیا و در هر برهه از تاریخ کردند در جایی به ثمر خواهد نشست و ثمره آن برچیده شدن ظلم است همان وعده‌ای که خداوند آن را محقق خواهد کرد یعنی خون شهید و مظلوم به زمین ریخته نمی‌شود مگر روزی انتقام آن از ظالم ستانده شود.

رئیس هیئت معارف جنگ ارتش در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مردم قاینات پیشگام در مبارزه با رژیم طاغوت بوده و پنج شهید والامقام را در سال۱۳۵۷ تقدیم نظام کرده‌اند، افزود: مردم ولایی قاینات در ۲۲ آذر ۵۷ با برپایی راهپیمایی و تظاهرات نفرت خود را از رژیم پهلوی نشان دادند و فرزندان خود را تقدیم انقلاب کردند.

سرتیپ دوم براتی با یادآوری اینکه شهرستان قاین با تقدیم چهار شهید در 22 آذرماه سال 1357 دومین شهر پیشگام خراسان بزرگ در اهدای شهدای خویش به انقلاب اسلامی بود، خاطرنشان کرد: خطه زرخیز و شهیدپرور قاینات آکنده از یاد و خاطره دلیر مردان و راست قامتانی است که همچون مشعلی فروزان جان خویش را در راه دین و کشور تقدیم کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار