خانواده اسرای اسرائیلی در تل‌آویو تظاهرات کردند

خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه دست به تظاهرات علیه مقامات سیاسی تل‌آویو زدند.
کد خبر: ۶۳۸۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۶ - 16December 2023

خانواده اسرای اسرائیلی روبروی وزارت جنگ تل‌آویو تظاهرات کردندبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه دست به تظاهرات علیه مقامات سیاسی زدند.

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند پس از اعلام کشته شدن ۳ اسرائیلی اسیر در غزه در حمله ارتش رژیم صهیونیستی، خانواده‌های اسرای اسرائیلی برگزاری تظاهراتی فوری مقابل مقر وزارت جنگ در تل‌آویو تحت عنوان «توافق مبادله اسرا همین الان» را برنامه‌ریزی و اکنون در حال اجرای این تظاهرات هستند.

منابع عبری زبان نیز تاکید کردند خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه پس از اعلام کشته شدن ۳ نفر از آن‌ها به اشتباه توسط ارتش، هم اکنون در حال تظاهرات مقابل مقر وزارت جنگ در تل آویو هستند و خواستار امضای فوری توافق مبادله اسرا با مقاومت برای بازگرداندن اسرا هستند.

ساعاتی پیشتر، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد ۳ نفر از اسرای خود در غزه را در منطقه شجاعیه به اشتباه به قتل رسانده است.

منابع عبری زبان اعلام کردند دو نفر از کشته شدگان یوتام حاییم و سامر طلالکا نام دارند و اسم اسیر دیگر که به قتل رسیده، اعلام نشده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در این باره گفته در جریان نبرد‌های شجاعیه، ارتش این ۳ اسیر اسرائیلی را بدون قصد و به اشتباه به عنوان یک تهدید شناسایی کرده و آن‌ها را هدف قرار داده و به قتل رسانده است. اما پس از بررسی منطقه شک و تردید‌هایی نسبت به هویت کشته شدگان ایجاد شد و در نهایت اجساد آن‌ها به اراضی اشغالی انتقال داده شد و پس از اینکه مورد معاینه قرار گرفتند، مشخص شد که آن‌ها سه نفر از اسرای اسرائیلی در غزه بوده‌اند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار