امام جمعه موقت اهواز؛

یکی از ویژگی‌های حضرت فاطمه زهرا (س) گمنامی است

حجت‌الاسلام حسن زاده با بیان این‌که یکی از ویژگی‌های حضرت فاطمه (س) گمنامی است، گفت: برترین فضیلت حضرت زهرا (س) این است که بعد از رسول اکرم (ص) جبرئیل بر ایشان نازل می‌شد.
کد خبر: ۶۳۸۳۱۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳ - 16December 2023

یکی از ویژگی‌های حضرت فاطمه زهرا (س) گمنامی استبه گزارش دفاع‌پرس از اهواز، حجت‌الاسلام «سید ابوالحسن حسن‌زاده» امام جمعه موقت اهواز در مراسم سوگواری فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) که امروز در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و در جوار پیکر شهید گمنام برگزار شد، اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های مؤمن در این دنیا گمنام بودن است؛ جایگاه مؤمن در زمین مجهول است اما نزد ملائکه خدا، معروف و شناخته شده است.

وی افزود: هر قدر از مومن تجلیل شود، هنوز از جایگاه و موقعیت و حقی که او دارد خیلی فاصله داریم.

حجت‌الاسلام حسن زاده با بیان این‌که یکی از ویژگی‌های حضرت فاطمه (س) گمنامی است، گفت: در منابع تاریخی یک اختلاف ده ساله در تاریخ میلاد حضرت فاطمه (س) دیده می‌شود. به گفته برخی منابع، حضرت فاطمه (س) ۵ سال قبل از رسالت و طبق نظر برخی مورخان ۵ سال بعد از رسالت پیامبر اکرم (ص) متولد شدند. در هر حال، حضرت فاطمه (س) با این سن کم، اثری بی نظیر از خود بر جای گذاشتند، اما در دوره خود گمنام بودند.

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به فضایل حضرت فاطمه (س) ادامه داد: به فرموده امام خمینی (ره)؛ برترین فضیلت حضرت زهرا (س) این است که بعد از رسول اکرم (ص) جبرئیل بر ایشان نازل می‌شد. خداوند در قرآن از ایشان به کوثر یاد می‌کند. شیعه و اهل سنت بر این باورند که خداوند متعال رضایت و خشم خود را در رضایت و خشم حضرت زهرا (س) قرار داده است.

حسن‌زاده با اشاره به خطبه حضرت زهرا (س) یادآور شد: حق مطلب، عظمت روحی، معنوی، عبادی، اخلاقی، علمی، سیاسی و اجتماعی حضرت فاطمه زهرا (س) شناخته نشد. ایشان از انحراف ایجاد شده در جامعه ناراحت بودند و موضع خود را با مخفی ماندن محل دفن خود در تاریخ استمرار دادند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مؤمن با خدا معامله می‌کند، اظهار داشت: علاقه به تعریف و تمجید دیگران، نقص در ایمان و معرفت و اعتقاد است. کمترین منیت و خودخواهی که در رفتار و کار و مسئولیت خود دخالت دهیم، نمی‌توانیم در برابر این شهدا که جلوه ایمان و اعتقاد هستند، روسفید باشیم. ممکن است همه ما منیت داشته باشیم، اما نباید این منیت‌ها را در کار خود دخالت دهیم.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: در این دوران، مسئولیت سنگینی داریم. دشواری این دوران از دوره اوایل انقلاب و جنگ تحمیلی سخت‌تر است. باید پاسخ گوی مردم در مشکلات و مسائل معیشتی، مسائل فرهنگی و اجتماعی باشیم.

حسن‌زاده با تاکید بر اینکه دانشجوی ما باید مطالبه گر باشد، گفت: همه ما مسئولیت داریم. امیدوارم ایام فاطمیه، فرصتی برای ارتقای معرفت و افزایش پیروی ما از اهل بیت (ع) باشد. هر قدر زیبا سخن بگوییم و خوب مجلس برگزار کنیم اگر برنامه ما این است که اول نیاز‌های خود را تأمین کنیم، بعد دیگران را مورد توجه قرار دهیم، بدانیم این سیره حضرت زهرا (س) نیست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار