سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در ساری با بیان اینکه عملیات والفجر ۸ یکی از پیچیدهترین عملیاتهای دفاع مقدس بود، اظهار داشت: این عملیات هم از لحاظ پیچیدگی نوع عملیات عبور از اروند که همه کارشناسان دنیا آن را غیرممکن میدانستند و هم از لحاظ رازداری رزمندگان اسلام در نوع خودش بینظیر بود.
وی افزود: رزمندگان ۵ لشکر در فاو نقش آفرینی کردند که رزمندگان استان مازندران جزو خطشکنهای عملیات والفجر ۸ بودند که توانستند با تصرف شهر فاو پرچم متبرک به بارگاه امام رضا (ع) را بر گلدسته مسجد این شهر به اهتزاز درآوردند.
این مسئول با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات والفجر ۸ و بویژه سردار شهید طوسی بیان کرد: با توجه به نقش رزمندگان استان مازندران در عملیات والفجر ۸ بازسازی این عملیات مبنای شکلگیری مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران قرار گرفت.
سرهنگ پاسدار سلامی از پیشرفت حدود ۶۰ درصدی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران خبر داد و گفت: طراحی مسجد فاطمه الزهرا (س) بر اساس مسجد شهر فاو صورت گرفته و رودخانه تجن نیز نماد رودخانه اروند طراحی شد.
وی با اشاره به ساخت پل بعثت، بیان کرد: ساختمان تانک فارما در منطقه فاو نیز امروز به عنوان ساختمان اصلی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران احداث شده است.
سرهنگ پاسدار سلامی خاطرنشان کرد: همچنین سواحل و نوع درختان نخل با توجه به اقلیم خوزستان و منطقه عملیاتی والفجر ۸ انتخاب شده است و بنا داریم با این نمادها یاد و خاطره رزمندگان والفجر ۸ و نقش رزمندگان مازندران در این عملیات را در تاریخ زنده بداریم.
انتهای پیام/