به گزارش دفاعپرس از استان خراسان رضوی، آیتالله «سید احمد علمالهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دومین همایش ملی متولیان حسینیههای شهید که امروز به مناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین (س) با حضور صدها نفر از همسران و مادران شهدا در تالار همایشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار داشت: همانطور که اسلام عزیز به برکت مجاهدتها و جانفشانیهای بسیار توانست در گام اول، قلمروی گفتمانی خود را از سرزمین حجاز تا یمن گسترش دهد، انقلاب اسلامی هم با صبر خانواده شهدا و ایستادگی فرزندان برومندشان توانسته تا به امروز در مقابل همه فشارها و تهدیدها مقاومت کند و در هر معرکه پربلا، پیروز باشد.
وی افزود: تا به امروز حدود ۶۰ سال از عمر این انقلاب میگذرد و هر زمان فرهنگ شهادت توسعه بیشتری پیدا میکند، حاکمیت این انقلاب نیز در منطقه و عالم افزوده میشود. خون این شهدا بر پیکر دین و قرآن تزریق شده تا عزیزتر و عظیمتر از قبل در دنیا ظاهر شود؛ همانطور که امروز آشکار است و از روز آغاز بعثت رسول گرامی اسلام (ص) تاکنون هرگز موج اسلامخواهی در دنیا بهاندازه امروز نبوده است.
نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اینکه ملتهای مختلف در اقلیمهای گوناگون و سرزمینهایی گسترده در عالم به اسلام و قرآن علاقهمند شوند و فطرت خداجوی آنان اقبال به دین خدا پیدا کند، همه اینها به برکت خونهای پاک و مطهر شهدا است. بهای این توسعه گفتمانی را شما خانوادههای معزز و محترم شهدا پرداخت کردهاید و آن زمان که دستان همه ما از دنیا کوتاه است، همین صبر و مجاهدت دستگیر شما خواهد بود.
علمالهدی ادامه داد: اینکه مادری در سوگ شهادت فرزندش غرق ماتم شود، اینکه پدری نوردیدگان و ثمره عمر خود را از دست بدهد و اینکه همسری در اوج جوانی و کمال بهعنوان همسر شهید، عهدهدار مسئولیت کفالت خانواده شود، اینها همه درد و رنج است؛ درد و رنجی از جنس همان شهادت که باعث میشود این عزیزان حتی بیش از فرزندان شهیدشان در درگاه عدل الهی مأجور باشند و به همین دلیل است که میگوییم روز وفات حضرت امالبنین (س) باید به نام روز مادران شهدا در تقویم رسمی کشور ثبت شود تا بهموازات همه این تلخکامیها، صبر امالبنینهای انقلاب اسلامی در تاریخ جاودانه شود.
وی تصریح کرد: خوشبختانه امروزه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، ابتکارات و خلاقیتهای چشمگیری در عرصههای مختلف ازجمله مسائل فرهنگی به چشم میخورد که یکی از شاخصترین آنها، همین طرح حسینیههای شهدا است. اینکه خانه شهدا تبدیل به مراکز تعظیم شعائر دین شود و کودکان، نوجوانان و جوانان دیگری را با رویکرد ترویج شهادت با مفاهیم بلند دینی آشنا کند، این موضوع خیلی ارزش دارد.
نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی تأکید کرد: در هر محرم، فریاد «یاحسین(ع)» و در هر فاطمیه فریاد «یازهرا(س)» از خانه و کاشانه مردم بلند است اما اینکه خانواده شهدا پیامآور این موضوع باشند و خانه شهید را به حسینیه تبدیل کنند، این موضوع باعث میشود ترویج شهادت در جامعه ما نهادینه شود و ثابت کند که این پرچم در جامعه ما همچنان در اهتزاز است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: بزرگترین آموزه شهدا این بود که همه داشتههای خود را فدای دین خدا کرد. این منطق اگر در جامعه نهادینه شود، دیگر مقام، ثروت، شهرت، قدرت و هیچچیز دیگری نمیتواند انسان مسلمان و انقلابی در جامعه ما را از مسیر حق و صراط مستقیم گمراه کند. این فرهنگ، دستاورد پایمردی خانوادههای شهداست تا خونی که از شهدای والامقام بر زمین ریخته شده، حافظ کشور و ضامن بقای دین خدا باشد.
انتهای پیام/