گروه استانهای دفاعپرس ـ سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همدان؛ ما اگر واقعا بخواهیم حقیقت «نهم دی» را مطرح کنیم باید برگردیم به روایات، احادیث و فلسفه وجودی انسان که خدا در حدیث قدسی میفرماید: من همه چیز را برای انسان خلق کردم و انسان را برای خودم، برای هدایت انسانها هم پیامبرانی فرستادیم و مطرح میکند علاوه بر همه اینها در ضمیر وجودی خودم ذخایری را قرار دادم که هرجا انسان میخواهد منحرف شود این ذخیرهها به آن کمک کنند.
به طور مثال عاشورا جزء ذخیرههای الهی است انقلاب اسلامی و وجود امام از ذخایر پنهان الهی هستند که هر جا ضرورت داشته باشد این ذخایر به بشریت کمک میکنند تا به انحراف کشیده نشوند. در عاشورا بشریت به انحراف کامل کشیده همه احکام الهی برعکس بین مردم بیان شده بود، لذا امام حسین (ع) فدای بشریت و ارتباط بین بنده با خدا میشوند.
وقتی به انقلاب هم به عنوان ذخیره ارادههای الهی نگاه میکنید متوجه خواهید شد که حوادث زیادی به خودش دیده است، یکی از عواملی که در طول تاریخ باعث انحراف و شاید رکود حرکتهای الهی شده بحث فتنه بوده و در همه دوران ها وجود داشته است.
در گاهی اوقات در فتنهها حقی از یک امام بر حق ضایع میشود و عامل اصلی جنگها نیز فتنه است، لذا فتنه به تعبیری در وجود بشر وجود دارد، حال فتنه به چه معناست؟ وقتی در حقیقت یک موضوع دچار تردید میشویم خود به خود فتنه ایجاد میشود؛ منتها عواملی در صحنه آن را مدیریت میکند. به نظر من فتنه پنهان و ایجاد فتنه در وجود جامعه دینی ما باعث شد که دشمن مدیریت این فتنهها را برعهده بگیرد و همه استکبار با تمام وجود وارد شدند و آن را مدیریت کردند.
اگر امروز «نهم دی» را به عنوان یک حماسه که تطبیق با اراده الهی دارد بیان و افتخار به نه دی میکنیم؛ بخاطر این است که یک جماعت در دفاع از انقلاب بدون برنامه ریزی وارد عمل میشوند.
«نهم دی» یک حرکت عادی نبود و خدا وارد شد و خدا نگهبانی کرد که ما درست حرکت کنیم و میخواهد ما بزرگ شویم. نه دی مفهوم وسیعترش این است که خداوند نظارت کرد که این انقلاب معرفی شود. «نهم دی» انقلاب و قیام در مقابل یک فتنه جهانی از قبل برنامهریزی شده بود که وقتی این حماسه در ذهن تداعی میشود به وجود ولایت افتخار میکنیم. در طی این دو دهه بعد از جنگ حدود ۱۰ جنگ منطقهای به وسیله هدایتهایی که ولایت وارد شده از این مملک دور شده است و اگر اراده ولایت نبود درگیر جنگ میشدیم.
«نهم دی» را کوچک نکنیم؛ نگوییم چند نفر از سران فتنه در داخل بودند، بلکه آنها پادوی استکبار بودند؛ از شیطان نفس و همه استکبار در کل دنیا پشت این قضیه بودند.
«نهم دی» تقابل اندیشه، فکر و راهبرد نظام دینی با استکبار بود. هرچه از نه دی بگوییم کم است، جا دارد در ابعاد معرفتی، شناختی و ابعادی که مرتبط با نظارت اراده الهی بر این مملکت است بپذیریم که خدا ناظر است و هرجا به خدا اعتماد کنیم خدا به ما کمک و مسیر انقلاب را برای ما فراهم میکند.
انتهای پیام/