گروه اخبار داخلی دفاعپرس_ پوریا کریمپور؛ حضور گسترده مردم ایران در انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ برای انتخاب دهمین رئیس جمهوری اسلامی در نوع خود کمنظیر و هم اکنون موجب فخر جامعهی ایرانی است. اما حسب برخی مسائل که منشأ خارجی آن امروز برای همه وجدانهای بیدار مشهود است، همگان شاهد تلاش آن دسته از بیگانگان و بدخواهان ملت عزیز ایران برای مصادره و تبدیل این حرکت عظیم به ضد کارکرد خود بودند که در یک قرن اخیر بیشترین دشمنی را با مردم ایران اعمال کردهاند.
دولتهای استکباری و متخاصمی همچون انگلیس و آمریکا با برنامهیزی قبلی و سرمایهگذاری کلان برای دهمین انتخابات ریاست جمهوری و با قید تابستان داغ ۱۳۸۸ تهران، طرح کودتای مخملی که پیش از آن در کشورهای مانند اوکراین به ثمر رسانده بود را در قالب پروژه «آژاکس ۲» در دو سطح عملیاتی و راهبردی طراحی و از روزهای قبل از برگزاری انتخابات اجرایی کرد.
اندشکدههای صهیونیستی وابسته به دولت آمریکا و کارتلهای صهیونیستی با صحنهگردانی دولت انگلیس با همه قوای در روزهای بعد از اعلام نتایج انتخابات و با طرح ادعاهای واهی همچون «تقلب» تنشهای اجتماعی و اغتاشات را در کشور راهبری و تشدید کردند. این طراحی پیچیده امنیتی علاوه بر اینکه منشأ خارجی در اندیشکدهها و سرویسهای جاسوسی غربی داشت به پشتوانه خوش خدمتی جریان نفوذ در داخل کشور به منصه ظهور رسید.
حسب اسناد و گزارشهای منتشر شده از سوی اندیشکدهها و مراکز طراح این ابَر فتنه قرن همانند، مرکز سابان «The Saban Center at the Brookings Institution» علاوه بر گزینههای دیپلماتیک، نظامی، اقتصادی و فرهنگی برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی ایران و تغییر رژیم «regime change» گزینه آشوب و بلوا مناسبترین گزینه در نظر گرفته شده است و به مسئولان سیاسی و امنیتی آمریکا توصیه میکند که با مدیریت و راهبری اپوزیسیون داخلی و خارجی جمهوری اسلامی ایران باید طرحی برای براندازی طراحی و اجرا شود.
مرکز سابان که توسط میلیاردر صهیونیست حیم سابان «Hai Saban» راه اندازیشده است وابسته به «انستیتو بروکینگز» است. انستیتو بروکینگز همان نقشی را در تصمیمسازی برای برای حزب دموکرات به ریاست جمهوری اوباما ایفا میکند که انستیتو امریکن اینترپرایز برای دولت جمهوری خواهان به رهبری بوش ایفا میکرد.
تحلیل و برآورد میزان اجرایی شدن چنین طرح مخوف براندازانهای و بازدهی و اثرگذاری آن همواره مورد بررسی و محل تأمل اندیشمندان و پژوهشگران فرهیخته این مرز و بوم بوده است، پروژه آژاکس ۲ قطعاً پروژهای با بیش از ۱۰ سال مطالعه و پژوهش جامعه شناختی و روانشناسی مردم ایران طراحی و اجرایی شد که بنظر میرسد تأمل از این حیث خالی از لطف نباشد و حلقه مغفوله مطالعات فتنه ۸۸ را مرتفع میسازد.
آنچه در محوریابی گزارش ۱۶۰ صفحهای مرکز سابان مشهود است کار ویژهی اغتشاش عمومی و گسترش و سپس استمرار آن تا مرحلهی فروپاشی است که خنثیسازی آن هوشیاری عمومی را میطلبد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز سال گذشته در تحلیل اغتشاشات «زن، زندگی، آزادی» فرمودند: «علت به ثمر نرسیدن نقشه جامع و برنامهریزی شده دشمن در قضایای اخیر محاسبات غلط آنها از واکنش مردم، جوانان و مسوولان بود، راه مأیوس کردن بدخواهان از دشمنی، قوی شدن ایران است». ما معتقدیم که در قضایای سال ۸۸ نیز دشمن با عدم درک صحیح از واقعیت جامعه ایرانی به رغم همه برنامهریزیهای که داشت با خطای محاسباتی مواجه شد و ابَر طرح براندازیاش موسوم به آژاکس ۲ با شکست مواجه شد.
ملت ایران که در سالیان قبلتر در دوران دفاع مقدس عهدی استوار با حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) بسته بودند، در روز عاشورای سال ۸۸ که امروز آن را به عنوان حماسه ۹ دی میشناسیم وارد صحنه شدند و مهر ابطال سختی بر طرح براندازانه مرکز سابان زدند. بازخوانی این واقعه بیمه سلامت نظام جمهوری اسلامی ایران در مقابل تهدیدات در سالهای پیشرو است.
انتهای پیام/۳۷۱