نیویورک تایمز خبر داد؛

افشای جلسه پُر تنش و همراه با تنش لفظی بایدن و نتانیاهو

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی از اختلاف میان مقامات آمریکایی و صهیونیستی پرده برداشت.
کد خبر: ۶۴۱۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰ - 01January 2024

افشای جلسه پرتنش و همراه با تنش لفظی بایدن و نتانیاهوبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیستی اعلام کرده است که مذاکرات اخیر «جو بایدن»، رییس جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر تل آویو بسیار پرتنش و همراه با تنش لفظی بوده است.

به گفته مقامات آمریکایی و اسراییلی در گزارش نیویورک تایمز، اختلاف واشنگتن و تل آویو در مذاکرات اخیر مربوط به مراحل پس از جنگ غزه است و دو طرف درباره اداره غزه پس از پایان جنگ دارای اختلاف نظر اساسی هستند.

پیشتر اعلام شده بود که آمریکا با تداوم اشغال غزه پس از پایان جنگ زمینی ارتش رژیم صهیونیستی مخالف است، اما کابینه نتانیاهو بر ترتیبات امنیتی با حضور نظامیان و ارتش در غزه پس از پایان جنگ تاکید دارد.

از سوی دیگر اختلافات داخلی در تل آویو هم بالا گرفته است و شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رییس ستاد کل ارتش این رژیم از شرکت در جلسات دولت خودداری کرده، زیرا می‌داند که تله‌ای در انتظار او است.

این شبکه افزود که اخیراً اخباری در مورد انتقاد از رییس ستاد کل و توهین به او در جلسات کابینه دولت منتشر شده است.

به گفته این شبکه، دفتر نتانیاهو از «هرتزی هالیوی»، رییس ستاد کل ارتش خواسته در جلسات دولت شرکت کند و او نیز گفته هرگاه بتواند این کار را خواهد کرد.

گزارش‌های متعددی از شکست نیرو‌های نظامی و ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات نظامی غزه وجود دارد. از جمله شامگاه روز گذشته مسئولان بیمارستان اسراییلی سوروکا در بئر السبع اعلام کردند در ۲۴ ساعت گذشته ۹ نظامی اسراییلی دیگر که در نبرد‌های غزه مجروح شدند به این بیمارستان منتقل شدند.

شمار کلی نظامیان مجروح اسراییلی که از آغاز جنگ به این بیمارستان منتقل شدند به ۲۳۸۴ نفر رسیده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار