در پی وقوع حادثه تروریستی؛
تیم پزشکی از شیراز به کرمان اعزام میشود
«حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از اعزام تیم تخصصی و فوق تخصصی درمانی این دانشگاه برای اعزام به حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان و کمک به مجروحان این حادثه خبر داد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از شیراز، «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز شامگاه چهارشنبه با اشاره به آمادگی مجموعه سلامت فارس برای خدمت رسانی به مجروحان این حادثه، از تشکیل یک تیم تخصصی و فوق تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای اعزام به شهر کرمان خبر داد و اظهار داشت: این تیم درمانی شامل پزشکان متخصص و فوق تخصص، در حال اعزام به شهر کرمان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از آماده باش تمامی بیمارستان ها و مراکز درمانی استان فارس برای پذیرش و خدمت رسانی به مجروحان این حادثه تروریستی خبر داد.
حسینی همچنین طی تماس تلفنی با دکتر «مهدی احمدی نژاد» رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ضمن تسلیت و ابراز همدردی، آمادگی خود را برای هرگونه کمک و همراهی اعلام کرد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


