رئیس دیوان عالی با مجروحان انفجار تروریستی کرمان دیدار کرد
حجتالاسلام «منتظری» با حضور در بیمارستان شهید باهنر و همچنین منزل یکی از مجروحان انفجار تروریستی کرمان با تعدادی از آسیب دیدگان دیدار و گفتوگو کرد.

به گزارش دفاعپرس از کرمان، حجتالاسلام والمسلمین «محمدجعفر منتظری» رئیس دیوان عالی کشور به نمایندگی از سوی رئیس قوه قضاییه صبح امروز، ۱۷ دیماه با استقبال رئیس کل دادگستری استان، دادستان کرمان و جمعی از اعضای شورای قضایی استان وارد کرمان شد.
حجتالاسلام منتظری همچنین ضمن تسلیت به خانواده شهدای این حادثه تروریستی، بر استفاده از تمام امکانات و تجهیزات پزشکی برای درمان مجروحان این حادثه دلخراش تأکید کرد و افزود: مسئولان بهداشت و درمان از هیچ اقدامی برای بهبود فوری مجروحان دریغ نکنند.
در این دیدار حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان، مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان و جمعی از اعضای شورای قضایی استان، رئیس دیوان عالی کشور را همراهی کردند.
عیادت از مجروحان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، دیدار با خانواده شهدای این حادثه و سخنرانی در مراسم گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی در مصلی کرمان از برنامههای رئیس دیوان عالی کشور در کرمان است.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


