فرمانده دوران دفاع مقدس:

دیپلماسی اقتدار بر مبنای خداباوری خصوصیت مکتب سلیمانی است

سردار «‌فلاح» با بیان اینکه سردار سلیمانی ژنرال دیپلماسی بر مبنای خداباوری بود، گفت: دیپلماسی سردار دیپلماسی خداباوری است و اقتدار او بر مبنای خداترسی بود.
کد خبر: ۶۴۳۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۹ - 07January 2024

دیپلماسی اقتدار بر مبنای خداباوری خصوصیت مکتب سلیمانی استبه گزارش دفاع‌پرس از رشت، سردار «‌حمزه فلاح» فرمانده دوران دفاع مقدس امروز در چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و یادبود شهید سید رضی موسوی و گرامیداشت شهدای اخیر حادثه تروریستی کرمان در گلزار شهدای رشت با بیان اینکه امنیت امروز خود را مدیون شهدا هستیم، اظهار داشت: یکی از شخصیت‌های شاخص دو دهه اخیر که بر خلاف جبهه مثلاً عبری ـ عربی ـ آمریکایی، جبهه مقاومت را شکل داد، سردار سلیمانی است.

وی با بیان اینکه مکتب حاج قاسم مبتنی بر فرهنگ قرآن، اسلام، ایثار و شهادت و غدیر و عاشورا است، افزود: حاج قاسم هرگز نگفت من، اما امروز مکتب او سلیمانی‌ها را در ایران و جبهه مقاومت تربیت می‌کند و لذا ضروری است این مکتب بین مردم و نسل جدید تبیین شود.

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: حاج قاسم فردی خداباور، معادباور، مردمی، پارسا، متدین، خداترس و ولایی بود و تمامی این شاخصه‌ها نشانه مکتب سردار سلیمانی است.

سردار فلاح یکی از ویژگی‌های مکتب سردار سلیمانی را معنویت‌گرایی دانست و عنوان کرد: او کسی است که تمام وجودش حق بود و همه چیز را برای خدا می‌خواست و به دنبال مطرح‌ کردن خودش نبود؛ او خادم امام حسین (ع)، فردی متدین و متشرع و در عین حال یک نظامی با صلابت شمرده می‌شد.

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی ژنرال دیپلماسی بر مبنای خداباوری بود، افزود: دیپلماسی سردار دیپلماسی خداباوری است و اقتدار او بر مبنای خداترسی بود.

فرمانده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ایشان در جنگ ۳۳ روزه از پشت صحنه هدایتگر نبرد نبود؛ بلکه در کنار سید حسن نصرالله جنگ را مدیریت کرد و شکست بزرگی به رژیم صهیونیستی متحمل کرد.

وی با بیان اینکه حاج قاسم جبهه اسلام را در کنار هم قرار داد، گفت: دیپلماسی اقتدار بر مبنای خداباوری خصوصیت مکتب سردار سلیمانی است.

فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه حاج قاسم در عین حال اینکه اقتدار نظامی داشت، عارف و عابد بود، افزود: او پنج ارتش بزرگ را در جبهه مقاومت پرورش داد و زمانی که جبهه مقاومت پراکنده شده بود حاج قاسم آن را احصا و حزب‌الله، انصارالله، حشدالشعبی و نیروهای مردمی در سوریه و حماس را شکل داد.

وی با اشاره به اینکه حاج قاسم در دوران حیات خود محور وحدت و همدلی بود و پس از شهادت نیز مردم به‌خاطر او به صحنه می‌آیند، گفت: یکی از ویژگی‌های مکتب حاج قاسم مردمی‌بودن است؛ زیرا در صحنه‌های سخت کنار مردم بود و به آنها عشق می‌ورزید.

سردار فلاح با بیان اینکه سردار سلیمانی فراجناحی بود، گفت: در طول خدمت مصادره هیچ جناحی نشد و قائل به جذب حداکثری و دفع حداقلی بود و معتقد بود مخالف باید به نیروی موافق تبدیل شود و هیچ‌وقت در جناح‌های سیاسی خلاصه نشد.

وی با بیان اینکه سردار ولایت شعار نبود؛ بلکه به تمام معنا ذوب در ولایت بود و رابطه مراد و مریدی با رهبری داشت، افزود: سردار سلیمانی به عهد خود پایدار ماند و عمل و رفتار وی همسو با رهبری بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها