به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانهای ابوذر استان گیلان امروز با معرفی و تجلیل از برگزیدگان این دوره از جشنواره و با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در تالار مرکزی رشت برگزار شد.
رییس سازمان بسیج رسانه استان گیلان در این مراسم، تولید محتوای ارزشمند برای جبهه انقلاب را از جمله اهداف جشنواره ابوذر خواند و اظهار داشت: در این دوره از جشنواره شاهد افزایش 7.5 درصدی ارسال آثار نسبت به سال گذشته بودیم و در مجموع، هزار و 600 اثر به دبیرخانه نهمین جشنواره رسانهای ابوذر گیلان ارسال شد.
سرهنگ مهدی پارسا با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات و دغدغههای اصحاب رسانه تصریح کرد: اصحاب رسانه نقش موثری در حوزه امیدآفرینی، انعکاس اقدامات و خدمات ارزشمند و کمک به دولت سیزدهم ایفا کردهاند و میطلبد که تلاش بیشتری در جهت رفع مشکلاتشان صورت گیرد.
وی با بیان اینکه زمینه ورود اصحاب رسانه به دستگاههای دولتی باید فراهم شود عنوان کرد: مباحث مربوط به رتبهبندی خبرنگاران، درآمد پایدار و امنیت شغلی از جمله دغدغههای مهم اصحاب رسانه است که باید مورد توجه باشد.
محورهای جشنواره شامل شعار سال مهار تورم و رشد تولید، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت و تولید، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردها و خدمات بسیج و سپاه، امیدآفرینی، جبهه مقاومت، سبک زندگی ایرانی-اسلامی، حجاب و عفاف و جمعیت و فرزندآوری بوده است و اصحاب رسانه تا 15 آذر 1402 فرصت داشتند که آثار خود را در قالبهای گزارش خبری، گزارش تحقیقی و تحلیلی، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشنگرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدیویی، مستند و پادکست به سایت جشنواره ارسال کنند.
در این دوره از جشنواره، در بخش «گزارش خبری،» امیرحسین ضیاییپور از خبرگزاری صدا و سیما با اثر همت مردمی برای نجات تالاب حائز رتبه اول و سکینه عاشوری از باشگاه خبرنگاران جوان حائز رتبه دوم و کوثر اشرافی از پایگاه خبری 8 دی با اثر گیوا رویای هنرمندانه بانوی اصیل رشتی حائز رتبه سوم شد و هما اکبری از پایگاه خبری جلال شرق با اثر عطری مثل غیرت و نجابت شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
در بخش «گزارش تحقیقی و تحلیلی» نیز از خبرگزاری ایرنا با اثر سرپناهی برای محرومان گیلان در سایه اراده دولت سیزدهم حائز رتبه نخست و عزیز عاقبتی از خبرگزاری فارس حائز رتبه دوم و الهام هاشمی از پایگاه خبری آوای جنگل حائز رتبه سوم شد.
در بخش «مصاحبه» نیز سمیه اقدامی از خبرگزاری دفاع مقدس حائز رتبه نخست و فاطمه احمدی از خبرگزاری فارس حائز رتبه دوم و محدثه مهدوی از خبرگزاری ایسنا حائز رتبه سوم و ام سلمه فرد از خبرگزاری فارس شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
در بخش «یادداشت و سرمقاله»، هیئت داوران اثری را حائز رتبه اول نداستند اما سینا هوشمند از پایگاه خبری دیار میرزا حائز رتبه دوم و حسن غلامپور از خبرگزاری فارس حائز رتبه سوم شد.
در بخش «تیتر» نیز هیئت داوران اثری را حائز رتبه اول نداستند اما بهرام قربانپور از پایگاه خبری کاسپین حائز رتبه دوم و مریم روشندل از پایگاه خبری گیلمانا حائز رتبه سوم و سعید شفیعی از خبرگزاری فارس شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
در بخش «اینفوگرافی»، هیئت داوران اثری را حائز رتبه اول و دوم نداستند اما محمد جمشیدی از پایگاه خبری گیلسو حائز رتبه سوم شد و فاطمه سعیدی از نسرای گیلان شایسته تقدیر در این بخش معرفی شد.
در بخش «موشنگرافی» نیز سید علی حسینینسب از فضای مجازی صدا و سیمای مرکز گیلان حائز رتبه نخست و جواد غزلچهره از پایگاه خبری 8 دینیوز حائز رتبه دوم و محمود گلستانیبخش از چابکخبر حائز رتبه سوم شد.
در بخش «عکس» نیز امید رجبیپور از خبرگزاری تسنیم و مریم بزرگی از پایگاه خبری 8 دی و مهدی حسیننژادی از خبرگزاری ایسنا، رتبههای برتر این بخش را به خود اختصاص دادند.
در بخش «کلیپ و گزارش ویدیویی» نیز سیده فهیمه هاشمی از صدا و سیما و مهدی علینیا از بسیج دانشجویی و زهرا رستگار از خبرگزاری تسنیم رتبههای برتر این بخش را به خود اختصاص دادند.
در بخش «مستند»، مصطفی فرد از صدا و سیمای مرکز گیلان حائز رتبه نخست شد؛ هیئت داوران اثری را در این بخش حائز رتبه دوم و سوم نداستند.
در بخش «پادکست» نیز هیئت داوران اثری را حائز اول و دوم نداستند اما قربان صحرایی از ماسالنیوز به مقام سوم این بخش دست یافت.
انتهای پیام/