یادداشت/ جعفر علیان‌نژادی

مردم‌داری چیست؟

یکی از فراز‌های مهم بیانات رهبری در ۱۹ دی ماه، به دست دادن شاخص‌های کلان مردم‌داری بود. نگارنده مبتنی بر درک و دریافت خویش از این سخنرانی، چند نکته اصلی را در خصوص شاخص‌های مردم‌داری مسؤولان، عناصر و مراجع تبیین‌گر و مخاطب‌دار، احصا کرده و به رشته تحریر درآورده است.
کد خبر: ۶۴۴۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳ - 11January 2024

مردم‌داری چیست؟گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس - جعفر علیان‌نژادی؛ ۱. اعتماد قلبی به مردم، طوری که حاضر باشند حرف دلشان را به مردم زده و هیچ جایگزینی مانند گروه‌های سیاسی یا شخصیت‌های معروف را بر آن ترجیح ندهند.

۲. حضور با کیفیت در مردم، طوری که، هم بدانند هدف از حضورشان چیست، و هم چشم دل مردم را نسبت به آن هدف روشن کند.

۳. حضور جهت‌دار و معرفت‌بخش در مردم، طوری که هدف‌هایی نظیر «حاکمیت اسلام، عزت ملی، صلاح کامل ملت ایران، اعتلای ملت ایران و مقابله با استکبار» را در دستور کار خود قرار دهند و توان معرفتی مردم را نسبت به آن بالا ببرند.

۴. دعوت به حضور مردم در همه صحنه‌ها، طوری که موانع حضور آنان در میادین فرهنگی، دینی و سیاسی برطرف نمایند.

۵. آگاهی از راهبرد اساسی دشمن در بیرون کردن مردم از صحنه، طوری که برای خنثی‌سازی پروژه‌های فعال «مایوس‌سازی»، «بی‌اعتقادسازی یا ایمان‌زدایی دینی» و «هراس‌آفرینی» برنامه داشته باشند.

۶. سعه صدر اجتماعی، به معنای بالا بردن حساسیت قلبی مردم نسبت به عادی شدن عمومی‌ترین گناهان (مانند بی‌حجابی). اگر حساسیت قلبی جامعه تحریک شود، اساسا میل به سازگاری با گناه کاهش می‌یابد.

۷. سعه صدر سیاسی، به معنای ایجاد فضایی برای ابراز اختلاف سلایق سیاسی مردم و کور کردن فضای دوقطبی‌ساز و تفرقه‌انگیز مجادلات سیاسی.

۸. دعوت به مشارکت در انتخابات، به عنوان عالی‌ترین بستر تجلی حضور مردم در صحنه سیاسی.

منبع: فارس

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها