در «همایش مدیران کل روابط عمومی استانداری‌ها و سازمان‌های تابعه»؛

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور: در حوادث امنیتی و غیر امنیتی باید روایتگر اول باشیم/ سلب اعتماد از رسانه‌های داخلی اولویت‌های دشمن است

میراحمدی گفت: سلب اعتماد از رسانه‌های داخلی از اولویت‌های دشمن است که در این زمینه اهمیت کار روابط عمومی‌ها صد چندان می‌شود. نباید اعتمادزدایی از اطلاع‌رسانی‌های داخلی صورت بگیرد.
کد خبر: ۶۴۴۶۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴ - 13January 2024

عاون امنیتی و انتظامی وزارت کشوربه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، «سیدمجید میراحمدی» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور امروز در همایش روابط عمومی استانداری‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت کشور، با اشاره به اهمیت درک موضوع جنگ شناختی و ادراکی، اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی برای مقابله با این جنگ، نسخه جهاد تبیین را تجویز فرمودند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور اضافه کرد: بعد از جنگ سرد و جنگ نظامی، ما مواجه با جنگ‌های امنیتی نرم شامل جنگ فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، دیپلماسی و … بودیم. از جنگ شناختی به عنوان جنگ موریانه هم یاد می‌کنند که در آن، هدف باور و درک انسان‌ها است. یعنی هدفگذاری دشمن، مدیریت اعتماد و ادراک مردم نسبت به حاکمیت است.

وی افزود: آحاد مردم و افرادی که در معرض این هدف هستند، اعتماد آن‌ها سلب می‌شود و توجهی به منبع انتشار اخبار ندارند و منابع تغذیه آنها، غیر از حاکمیت است. در این عرصه نبرد، نخبگان و چهره‌هایی که در جنگ شناختی تاثیرگذار هستند، در اولویت هستند. اگر خود این‌ها در این جنگ ادراکی مغلوب دشمنان شوند، می‌توانند به میزان حامیانشان، تاثیرگذار باشند.

میراحمدی اضافه کرد: در جنگ ترکیبی سال ۱۴۰۱ دیدید که بر تغییر ذهن و ادراک افرادی متمرکز بودند که جوانان آن‌ها را دنبال می‌کردند. وقتی مدیریت ادراک جامعه به دست اغیار افتاد، حاکمیت سرمایه‌های خود را از دست خواهد داد. فردی که مدیریت ادراکش از دست حاکمیت خارج می‌شود، نه تنها سرباز نظام نیست، بلکه به نیابت از دشمن عمل می‌کند.

معاون وزیر کشور تأکید کرد: سلب اعتماد از رسانه‌های نظام، از اولویت‌های دشمن است که در این زمینه اهمیت کار شما صد چندان می‌شود. نباید اعتمادزدایی از اطلاع‌رسانی‌های نظام صورت بگیرد. دشمنان مترصد این هستند که از کم‌کاری‌های ما برای اعتمادزدایی استفاده کنند.

وی یادآور شد: در قضیه کرمان وقتی اطلاعات متفاوتی ارائه شد، دشمنان که فرمانده این جنگ شناختی هستند، از تناقضات استفاده کردند. پس شما در دقت و سرعت عمل، مسئولیت فوق‌العاده حساسی را دارید. باید به سرعت اطلاع‌رسانی کنید، یکی از افسران جهاد تبیین در حوادث وقایع و جهاد تبیین، شما هستید. در جنگ ادراکی دشمنان نمیخواهند گره‌گشایی‌ها به گوش مردم برسد و از مردم کار‌های شما اطلاع کسب کنند.

میراحمدی تصریح کرد: در حوادث و رخداد‌های امنیتی و غیرامنیتی شما باید روایتگر اول باشید. اگر شما بعنوان رسانه حاکمیتی یکی دو نوبت خبر‌هایی را کمتر کنید که به واقعیت‌ها متفاوت باشد، ناخواسته در پازل دشمن بازی کرده‌اند، زیرا باعث می‌شود مخاطب به شما اعتماد نکند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور یادآور شد: یکی از رسالت‌های مهم شما این است که اجاره ندهید از شما اعتمادزدایی و اعتبارزدایی صورت بگیرد. در شرایط احساسی قرار گرفتن، شتابزده و عجولانه عمل کردن، باعث سلب اعتماد از شما میشود.

وی گفت: یکی از اهداف دشمنان این است که در ادراک عموم مردم بگنجاند که اسلام در اداره حکومت ناتوان است و تنها دینی برای زندگی شخصی است، نه اداره حاکمیت و جامعه.

میراحمدی یادآور شد: یکی از اهداف دشمنان این است که ادراک سازی کنند این نظام، نظام پایداری نیست. در فتنه سال گذشته، دشمنان روی همه این موضوعات، هدفگذاری کردند و در ذهن و دل طرفداران نظام هم این تزلزل را ایجاد کردند که نکند نظام پایدار نباشد.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه این جنگ، نوع پیشرفته‌تر جنگ روانی است، یادآور شد: شما در این عرصه در خط مقدم هستید. در تولید محتوا، سرعت عمل، اطلاع‌رسانی به موقع، سرعت عمل و انتقال اطلاعات، نقش اساسی دارید. این که یک استان نتواند مجموعه زحمات، خدمات و گره‌گشایی‌ها را هنرمندانه و نه با روش‌های سنتی در فضا‌های رسمی و غیررسمی منتشر کند، یک شکست است.

وی افزود: در جنگ علیه مردم فلسطین، مقاومت فلسطینی در عرصه اطلاع‌رسانی چقدر هنرمندانه برخورد می‌کند. اگر انتقال و اطلاع‌رسانی درست از شکست‌های دشمن نبود، دشمنان اینطور در مقابل آن‌ها احساس ضعف و زبونی نمی‌کردند؛ و احساس پیروزی و سربلندی برای جبهه مقاومت به آن‌ها دست نمی‌داد.

میراحمدی تأکید کرد: شما باید در مورد انتخابات نقشه دشمن را بدانید و نقشه آفندی و پدافندی مناسبی داشته باشید. به دلیل حکمت بصیر و دوراندیشی رهبر انقلاب، انشالله از ماه‌ها قبل از نقشه دشمنان آگاهی یافتند و همه را نسبت به آن توجه می‌دهند.

معاون وزیر کشور با تأکید بر اینکه مهمترین موضوع در انتخابات سال جاری، مشارکت است، تصریح کرد: در دوره‌های قبل، موضوع تقلب را مورد توجه قرار داده بودند و در همین راستا تشکیل کمیته‌ای برای صیانت از آرای مردم را مورد تأکید قرار دادند. برخی نیز به نمایندگی از دشمنان بیان کردند که انتخابات باید با نظارت سازمان ملل برگزار شود و از قبل، سناریوی تقلب را برنامه‌ریزی کردند.

وی خاطرنشان کرد: کاهش مشارکت در انتخابات، معطوف به یکسری اصول است. یکی از اصول این است که مردم ناامید از موفقیت نظام در حل مشکلات مردم شوند. اصل دیگری که روی آن تمرکز دارند، اصل ناامیدسازی مشارکت در انتخابات است. می‌گویند مشارکت ما در انتخابات، چه تاثیری در حل مشکلات ما دارد. در حالی که مجلس شورای اسلامی وظیفه ریل‌گذاری دارد و دولت مکلف به حرکت در چارچوب همان ریل است.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: مجلس چه تاثیری دارد و چه خدماتی داشته است؟ این وظیفه نمایندگان و دستگاه‌های مسئول است که در سطح روستا، استان و ملی نقش مجلس را تبیین کنند و جایگاه و اهمیت مجلس برای مردم روشن شود. ما باید در جهاد تبیین تمام تلاش خود را بکنیم تا ابهامات و ادراک‌سازی دشمن را روشنگری کنیم و اجازه ندهیم ادراک جامعه در موضوع انتخابات به دست دشمنان بیفتد.

میراحمدی خاطرنشان کرد: حضور در فضای مجازی و تولید محتوا در آن، بسیار تاثیرگذارتر از سایر بخش‌ها است. ما باید میزان حضور و تولید محتوای شما در فضای مجازی را بدانیم. شما روزانه چقدر برای این موضوع زمان می‌گذارید، روشنگری می‌کنید و پاسخ می‌دهید. ببینید سال گذشته چه تعداد دروغ و کشته‌سازی توسط دشمنان به مردم القا می‌شد.

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها