رئیس پلیس پیشگیری فراجا: توسعه ساختاری کلانتری‌ها/ فناوری‌های نوین را در جهت خدمت‌رسانی به مردم به‌کار می‌گیریم

سردار مؤیدی گفت: درصدد هستیم تا با توسعه ساختاری کلانتری‌ها، توجه به منابع انسانی و بهره‌مندی از تکنولوژی و فناوری‌های نوین گامی ارزشمند جهت تعالی این واحد‌ها و رضایتمندی شهروندان از خدمات آنان برداریم.
کد خبر: ۶۴۵۹۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰ - 20January 2024

رئیس پلیس پیشگیری فراجا: ۵۰ درصد کشفیات مواد مخدر را پلیس کلانتری انجام می‌دهدبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، سردار «علی مویدی» رئیس پلیس پیشگیری فراجا با مهم خواندن ساختار‌های فراجا که نقش بسیار پررنگی در برقراری نظم و امنیت و تامین آسایش و آرامش فردی و عمومی در جامعه دارند، اظهار داشت: حدود ۸۰ درصد کل دستگیری‌ها و ۵۰ درصد کشفیات از نوع مواد مخدر و قاچاق کالا و ارز در فراجا توسط کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها انجام می‌شود.

سردار مویدی افزود: هرساله به صورت میانگین شش میلیون پرونده قضائی در کلانتری‌ها تشکیل و با پیگیری کارکنان این بخش منجر به صدور حکم قضائی می‌شود.

وی ادامه داد: در ساختار فراجا، یکی از میدانی‌ترین و عملیاتی‌ترین رده ها، حوزه کلانتری و پاسگاه‌ها و فرماندهی انتظامی بخش‌هاست که به لحاظ نزدیکی به مردم و آحاد جامعه در سطوح مختلف از گسترش و وسعت بالایی برخوردار است.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا به وظیفه ذاتی مأموران این واحد‌های انتظامی، در تأمین نظم و امنیت اشاره و عنوان کرد: تمام وظایفی را که فراجا در سطح کلان به عنوان رسالت اصلی خود به عهده دارد، کلانتری و پاسگاه‌ها، در مقیاس کوچکتر و در حوزه خود، مشغول انجام آن هستند.

سردار مویدی با معرفی بخش‌های مختلف کلانتری‌ها تصریح کرد: هر کلانتری از قسمت‌ها و دوایر متعددی تشکیل شده که هرکدام از این دوایر در راستای وظایف محوله خود مشغول انجام وظیفه و خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

وی افزود: دایره مبارزه با مواد مخدر با رویکرد مقابله با توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر، دایره اطلاعات و امنیت با رویکرد اشراف اطلاعاتی بر مخلان نظم و امنیت اجتماعی و کنترل جمعیت‌ها و اتباع بیگانه و نظارت بر صنوف و مبارزه با مفاسد اجتماعی و حفظ ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران از جمله بخش‌های مختلف در کلانتری و پاسگاه‌هاست که با مقیاس کوچک‌تر مشغول فعالیت هستند.

این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: دایره قضائی در بحث رسیدگی به دعاوی مردمی و رسیدگی به شکایات مخصوصاً در امور جلب و اجرای احکام و امور قضائی و همچنین دایره مشاوره و مددکاری با رویکرد جلب مشارکت‌های مردمی، اطلاع‌رسانی، آموزش و آگاه‌سازی مردمی در بخش‌های مختلف اجتماعی نقش برجسته‌ای در پیشگیری از وقوع جرم در جامعه دارند.

سردار مویدی گفت: کلانتری و پاسگاه‌ها به جهت گستردگی دامنه ایفای نقش برای تأمین نظم و امنیت و پیشگیری از جرم به صورت پیوسته در جغرافیای مأموریت با هر سه رویکرد پیشگیری انتظامی، اجتماعی و وضعی در فرآیند پیشگیری از جرم نقش مؤثر و بی‌بدیلی دارند و می‌توانند در شرایط مختلف یاری‌رسان ساختار‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر کشوری باشند؛ از جمله این اثربخشی‌ها ایجاد رضایت برای شهروندان با ارائه خدمات شایسته و مطلوب و پای کار آوردن سایر نهاد‌های خدمات شهری است.

وی به طرح تحول کلانتری و پاسگاه‌ها که یکی از مطالبات هیأت رئیسه فراجا است، اشاره و عنوان کرد: درصدد هستیم تا با توسعه ساختاری کلانتری‌ها، توجه به منابع انسانی و بهره‌مندی از تکنولوژی و فناوری‌های نوین گامی ارزشمند جهت تعالی این واحد‌ها و رضایتمندی شهروندان از خدمات آنان برداریم.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها