فضای مجازی یکپارچه خشم شد+تصاویر

در پی اعدام شیخ نمر باقر النمر، رهبر شیعیان عربستان، کاربران ایرانی با شعارهای مختلف جدیدترین جنایت آل‌سعود را محکوم کردند و خواهان پاسخ مناسب مسلمانان نسبت به جنایات سعودی‌ها شدند.
کد خبر: ۶۴۷۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶ - 03January 2016

فضای مجازی یکپارچه خشم شد+تصاویر

به گزارش گروه سایر رسانه ها ی دفاع پرس،اجرای حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان، مسلمانان جهان و به خصوص مردم ایران را در بهت و خشم از ظلم بیپایان رژیم دیکتاتور آل سعود فرو برد؛ بر این اساس از همان ساعات ابتدایی اعلام این خبر در رسانهها واکنشها نسبت به جدیدترین جنایت آل سعود آغاز شد.

کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی خشم خود را با شعارهایی از قبیل «هیهات مناالذله»، «لعنت بر آل سعود»، «اعدام شیخ نمر بیپاسخ نخواهد ماند»، «تمام ما شیخنمر هستیم» و انتشار عکسنوشت و پوستر اقدامات غیرانسانی آلسعود را محکوم کردند.

«بکشید ما را ملت ما بیدارتر خواهد شد» این جمله امام خمینی (ره) جزو پرکاربردترین جملاتی بود که با شهادت رهبر شیعیان عربستان از سوی کاربران شبکههای اجتماعی مورد تأکید قرار گرفت؛ در ادامه بخش کوتاهی از تصاویر منتشر شده از سوی کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی را مشاهده میکنید:

 

 

 

 

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار