حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری

اشغالگران صهیونیست مانند روز‌های گذشته به بخش‌های مختلف کرانه باختری یورش برده و علاوه بر تفتیش منازل فلسطینی‌ها اقدام به بازداشت تعدادی از جوانان فلسطینی کردند.
کد خبر: ۶۴۸۷۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵ - 03February 2024

حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختریبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المیادین، بر اساس این گزارش عناصر صهیونیست به اردوگاه بلاطه واقع در نابلس حمله کردند. نیرو‌های مقاومت در این اردوگاه نیز از پای ننشسته و با متجاوزان درگیر شدند.

منابع آگاه در گفت‌وگو با شبکه المیادین گزارش دادند که متجاوزان صهیونیست در جریان درگیری با نیرو‌های مقاومت با نارنجک‌های قدرتمند هدف قرار گرفتند.

شهر‌های سلفیت و طوباس نیز شاهد یورش نظامیان صهیونیست و تیراندازی به سمت فلسطینی‌های ساکن این منطقه‌ها بوده اند.

همچنین درگیری‌های شدید میان نیرو‌های مقاومت و اشغالگران در شهر طوباس رخ داده است.

نظامیان صهیونیست به روستا‌های روجیب در شرق نابلس و برقه واقع در شمال غرب این شهر حمله کردند.

باشگاه اسیران فلسطینی به تازگی اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تا کنون شش هزار و ۴۶۰ نفر را در منطقه‌های مختلف کرانه باختری بازداشت کرده است.

این نهاد فلسطینی شمار بازداشت‌شدگان فلسطینی در بخش‌های مختلف کرانه باختری را تنها طی ۲۴ ساعت ۴۴ نفر اعلام کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها