به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از شیراز، «رسول عبادت» در ششم مهر سال ١٣٢۴ در شهر شیراز به دنیا آمد و در شانزدهم خرداد ١٣٦٠، در عملیات آزادسازی قوچ سلطان به شهادت رسید.
عبادت ضمن فراگیری علوم و فنون نظامی، به ورزشهای مختلفی مانند تیراندازی، تنیس و شمشیر بازی، میپرداخت. قهرمانی در رشته تیراندازی در شیراز و تهران باعث اعزام وی به مسابقات ارتشهای پیمان «سنتو» شد که در آن مسابقات نیز به مقام نخست رسید.
وی پس ازگذراندن دوره مقدماتی، در «تیپ ۵۵» هوابرد شیراز مشغول به خدمت شد و در سال ١٣۵٣ پس از هفت سال خدمت به دانشکده افسری تهران منتقل شد. مدتی بعد مورد توجه فرماندهان دانشکده قرار گرفت و به عنوان «فرمانده یگان بورسیه و استاد درسهای چریکی و رهبری نظامی» منصوب شد.
عبادت تمام دورههای علمی و رزمی ارتش مانند «دانشکده فرماندهی و ستاد» و «پدافند» «رنجری»، «چتربازی»، «مربی پرش» را در طول خدمت سپری کرد و در سال ١٣۵٧، برای طی دوره عالی به ایالت جورجینیا آمریکا رفت. پس از بازگشت به وطن و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی به همرزمان خود در دانشکده پیوست و با پیروزی انقلاب اسلامی و پس از ناآرامیهای کردستان، به صورت داوطلبانه در لشکر ٢٨ سنندج، عازم کردستان شد و به مبارزه با ضد انقلاب پرداخت.
وی عبادت با بهبود شرایط گردان ١١٢ توانست تا ارتفاعات مشرف بر دریاچه مریوان پیشروی کند و پایگاههایی در طول مسیر ایجاد کند. جاده مریوان به سنندج هم متعاقب پیشرویهای اولیه، با اقدامات موثر کارکنان پادگان مریوان و لشکر ٢٨ سنندج، آزاد و نهایتا پاکسازی شد. با آغاز جنگ تحمیلی در کردستان حضور داشت و همچنان درگیر با ضد انقلاب بود. ارتفاعات «کنگرک» که در نقشههای نظامی به قوچ سلطان نام گذاری شده است، در شمال غربی مریوان قرار دارد. این ارتفاعات در نوار مرزی به گونهای قرار گرفته است که بر شهرهای مریوان ایران و پنجوین عراق اشراف کامل دارد. فرماندهان ارتش بعث عراق با علم به این مطلب در این منطقه، شدیداً به حمایت از ضد انقلاب و مسلح کردن آنها پرداختند.
عبادت و سایر همرزمانش، با شناخت کامل از اوضاع منطقه پس از پاکسازی مریوان، طرح عملیاتی را ریختند که برای همیشه دست عناصر ضد انقلاب و ارتش بعث عراق را از ارتفاعات بسیار مهم قوچ سلطان کوتاه کنند. عملایت عملیات فتح «کنگرک» در روز پانزدهم خرداد ١٣٦٠ آغاز شد. گردان ١١٢ وارد عملیات شد و گردان ١١٨ نیز، به فرماندهی سرگرد بشیری به عنوان احتیاط آماده شد، تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران به فرماندهی احمد متوسلیان هم وارد نبرد شدند. این عملیات منتهی به پیروزی شد و قله قوچ سلطان در ساعت ٧ صبح روز شانزدهم خرداد ١٣٦٠ فتح شد.
قسمتی از وصیت نامۀ شهید عبادت:
«خدایا، در این لحظات درگیری نه میترسم و نه ناامیدم؛ فقط آرزو دارم که همۀ ما را ببخشی و دیگران را که زنده میمانند، آگاهسازی تا قدرت پیدا کنند انتقام مسلمانان واقعی را از کفار، مشرکین و منافقین بگیرند و قدرت تو را به نمایش گذارند.
خدایا، همیشه به تو متکی و معتقد بودم و هستم. خدایا، شهدا را که زندگی حقیقی و برحق را در وجود همۀ ما زنده کردند و میکنند، بیامرز و شجاعت و ایمان آنها را به دیگران بیاموز.»
انتهای پیام/