نظامیان صهیونیست‌ِ پنهان شده در غرب خان یونس به هلاکت رسیدند

نیرو‌های فلسطینی در یک عملیات موفقیت آمیز عناصر صهیونیست را که در یک خانه پنهان شده بودند هدف قرار دادند.
کد خبر: ۶۴۹۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷ - 07February 2024

نظامیان صهیونیست‌ِ پنهان شده در غرب خان یونس به هلاکت رسیدندبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المیادین، گردان‌های قسام اعلام کرد که نیرو‌های فلسطینی موفق شدند تعدادی از نظامیان صهیونیست را که در داخل یک خانه در منطقه بلوک ج واقع در غرب شهر خان یونس پنهان شده بودند هدف قرار دهند.

در این گزارش آمده است: حمله موفقیت آمیز نیرو‌های فلسطینی علیه عناصر اشغالگر با استفاده از خمپاره‌های TBG و خمپاره‌های ضد نفر صورت گرفت.

گردان‌های قسام تاکید کرد: در جریان این عملیات تعدادی از نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده و تعدادی نیز زخمی شدند.

این در حالی است که حمله‌های جنگنده‌ها و توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مختلف خان یونس برای پوشش دادن نیرو‌های زمینی رژیم صهیونیستی در این منطقه همچنان ادامه دارد.

خبرنگار شبکه المیادین تاکید کرد که توپخانه رژیم صهیونیستی شرق رفح و شرق خان یونس را هدف حمله‌های خود قرار داده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار