واکنش مصر به ادعای بایدن درباره موضع السیسی در قبال گذرگاه رفح

دفتر ریاست‌جمهوری مصر با انتشار بیانیه‌ای به اظهارات جو بایدن درباره اینکه او عبدالفتاح السیسی را به بازگشایی گذرگاه رفح برای ارسال کمک‌های بشردوستانه مجاب کرده است، واکنش نشان داد.
کد خبر: ۶۵۰۲۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۱ - 09February 2024
واکنش مصر به ادعای بایدن درباره موضع السیسی در قبال گذرگاه رفحبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، ریاست جمهوری مصر امروز جمعه در بیانیه‌ای به اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در رابطه با اوضاع نوار غزه و اینکه عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در ابتدا به درخواست بازگشایی گذرگاه رفح برای ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه پاسخی نداده و بایدن او را مجاب به این کار کرده، واکنش نشان داد.
 
در این بیانیه به توافق و هماهنگی کامل بین مصر و آمریکا در رابطه با تلاش برای توقف جنگ و آتش‌بس در غزه، ارسال کمک‌های بشردوستانه با سرعت و کمیت لازم برای یاری رسانی به مردم این باریکه و مخالفت با کوچاندن اجباری فلسطینیان اشاره شده است.
 
ریاست جمهوری مصر تأکید کرد که این کشور از همان لحظات نخست، گذرگاه رفح را از سمت خود بدون هیچ قید و شرطی بازگشایی کرد و کمک‌هایی انسانی را در حجم وسیع از مصر و دیگر کشورها که آن را به فرودگاه العریش فرستاده بودند، جمع‌آوری کرد و نهایت فشار را بر تمامی طرف‌های ذی‌ربط برای ارسال این کمک‌ها به نوار غزه وارد کرد، اما ادامه بمباران‌ها در بخش فلسطینی گذرگاه رفح توسط ارتش اسرائیل که ۴ مرتبه انجام گرفت، مانع از ورود این کمک‌ها به این باریکه شد و به محض توقف بمباران‌ها مصر مجدداً این گذرگاه را بازسازی کرده و اقدامات فنی لازم را انجام داد که در پی آن بخش زیادی از این کمک‌ها وارد غزه شد.
 
مصر همچنین تاکید کرد که برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه تحت فشارهای زیادی قرار گرفته و حدود ۸۰ درصد کمک‌های وارد شده به این باریکه از سمت مصر ارسال شده است که این اقدام با همکاری و هماهنگی طرف‌های بین‌المللی انجام گرفته است.
 
ریاست جمهوری مصر بار دیگر بر موضع ثابت خود مبنی بر ضرورت توقف جنگ در غزه در اسرع وقت و محافظت از غیرنظامیان که در معرض بدترین فاجعه انسانی قرار دارند، تاکید کرد.
 
مصر تاکید کرد هرگونه تلاشی در راستای کوچاندن فلسطینیان از سرزمین خود به شکست خواهد انجامید و تنها راه حل برای وضعیت جاری، تحقق راه حل دو کشور و تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی است.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار