همزمان با دهه فجر؛

نماهنگ «حریفت منم» در خراسان جنوبی رونمایی شد

نماهنگ «حریفت منم» با مشارکت معاونت هنری و امور سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی و به همت اعضای گرود سرود «عقیق» کانون فرهنگی هنری حضرت حجت (عج) مسجد امام حسن عسکری (ع) بیرجند تولید و همزمان با دهه فجر رونمایی شد.
کد خبر: ۶۵۰۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۰ - 10February 2024

نماهنگ «حریفت منم» در خراسان جنوبی رونمایی شدبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان جنوبی، نماهنگ «حریفت منم» با مشارکت معاونت هنری و امور سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی و به همت اعضای گرود سرود «عقیق» کانون فرهنگی هنری حضرت حجت (عج) مسجد امام حسن عسکری (ع) بیرجند تولید و همزمان با دهه فجر رونمایی شد.

همچنین برای این نماهنگ معاونت اجتماعی، سیاسی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان، مرکز آفرینش‌های بسیج خراسان جنوبی، سازمان دانش‌آموزی، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی و مرکز متنا سازمان فضای مجازی بسیج خراسان جنوبی همکاری داشته‌اند.

این نماهنگ به کارگردانی «علی سبحانی»، تهیه‌کنندگی «جلیل خسروی‌طناک»، تدوین‌گری «مائده کیکاوسی»، «محمد صالح نعمتی‌نیا» و دستیار تدوین «فرشته رمضانی» و مدیر تصویربرداری «سید مرتضی حسینی» در مؤسسه آفرینش‌های رسانه‌ای آیینه تهیه و تولید شده است.

این نماهنگ به‌زودی در شبکه‌های مختلف تلویزیون روی آنتن خواهد رفت و علاقه‌مندان می‌توانند جهت مشارکت در پویش «حریفت منم» موسیقی این سرود را لب‌خوانی (دابسمش) کنند و  فیلم آن را به آیدی baratikhj@ در پیام‌رسان‌های شاد، ایتا و تلگرام به همراه مشخصات خود ارسال و به ۵ نفر از شرکت‌کنندگان به قید قرعه در سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) هدایایی اهدا می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار