مدیر‌کل بنیاد شهید و امور ایثار‌گران استان گیلان:

فعالیت‌های فرهنگی هنری، جامعه را بیمه می‌کند

«داوطلب» با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی هنری و جشنواره‌هایی همچون جشنواره سرود آفرینش گفت: این رویداد فرهنگی، حرکتی زیبا و ماندگار است و آینده کودکان و نوجوانان را بیمه می‌کند.
کد خبر: ۶۵۱۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵ - 16February 2024

فعالیت‌های فرهنگی هنری، جامعه را بیمه می‌کندبه گزارش دفاع‌پرس از رشت، «محمدرضا داوطلب» مدیر‌کل بنیاد شهید و امور ایثار‌گران استان گیلان روز گذشته (پنجشنبه) در دومین جشنواره ملی سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با قدردانی از دست‌اندرکاران کانون پرورش فکری، اعضا و خانواده‌ها در برگزاری مرحله استانی این جشنواره ملی اظهار داشت: این رویداد فرهنگی، حرکتی زیبا و ماندگار است و آینده کودکان و نوجوانان را بیمه می‌کند.

وی از ۷۰۰ شهید دانش‌آموز استان گیلان یاد کرد و افزود: امنیت و آسایش حاکم بر جامعه و ایجاد فرصت برای برگزاری این جشنواره‌ها، گویای از خود‌گذشتگی دانش‌آموزانی است که برای حفظ و صیانت از اسلام، انقلاب و امنیت‌آفرینی از حضور در مدرسه و کلاس گذشتند.

داوطلب خاطره ۲۳ شهید کودک استان را گرامی‌داشت و از حاضران دعوت کرد تا ضمن تلاش برای ادامه دادن مسیر این شهدا، قدردان ایثار این بزرگواران باشند.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان گیلان نیز در این مراسم ضمن تاثیر‌گذار توصیف‌کردن برگزاری این جشنواره‌ها و بهره‌گیری از هنر سرود گفت: لازم است با شعر و موسیقی و در عین حال دست و دل‌های پاک، مبانی پاک و ارزشی را تبلیغ کنیم.

محمد صدیقی به جان‌بخشی سرود سلام فرمانده به هنر سرود در کشور و جهان اسلام اشاره داشت و افزود: آن چه اهمیت دارد، ایجاد پیوند هرچه بیش‌تر نسل کودک ونوجوان با فرهنگ و هنری است که ریشه در دین مبین اسلام و آموزه‌های اسلامی دارد.

ادامه‌بخش این مراسم نیز نمایش کلیپی از آثار گروه‌های سرود شرکت‌کننده در جشنواره، هنر‌نمایی نوجوان گیلانی با بهره‌گیری از آوا‌ها و نغمه‌های بومی محلی و اجرای گروه‌های سرود منتخب بود.

هیئت داوران این مرحله از جشنواره متشکل از رضا شاکی، داوود مسیح زاده و محمود فرضی‌نژاد هم ضمن خوانش بیانیه پایانی، به تجلیل از دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد هنری و همراهی ارزش‌مند کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها پرداختند و حضور پرشور آنان را امیدوار‌کننده ارزیابی کردند.

داوران همچنین، به ارایه پیشنهاد‌هایی برای موفقیت هرچه بیش‌تر گروه‌های سرود شرکت‌کننده پرداختند و توجه به محدوده صدایی کودک و نوجوان و وسعت صوتی آنان را ضروری دانستند.

لزوم بهره‌گیری از متخصصان عرصه موسیقی جهت زیباسازی ساختاری سرود‌ها، طراحی صحنه متناسب با سرود و استفاده از هارمونی‌های مختلف و استفاده موثر از تک‌خوان، از دیگر مواردی بود که در بیانیه هیئت داوران به آن اشاره شد.

داوران درهمین‌حال، تناسب محتوای سرود با تصویر پس‌زمینه، لباس و زبان بدن را مورد تاکید قرار دادند و انتخاب گروه متناسب با سن اعضا را خواستار شدند.

معرفی گروه‌های برگزیده نیز از دیگر برنامه‌های این آیین بود در این میان، گروه سرود «آیه گیلان» به سرپرستی «سیده آمنه فلاح زحمتکش» و «مربی‌گری منیژه واحد» از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان شهرستان لاهیجان، به عنوان گروه برتر کانونی معرفی شد.

هیئت داوران این جشنواره هم‌چنین، گروه سرود مدرسه شهیده فرحنار معصومی از رشت را با سرود «ایران افتخار‌من» به عنوان برگزیده بخش آزاد این رویداد هنری معرفی کرد.

هیئت داوری در این میان، گروه سرود «بچه‌های انقلاب» به سرپرستی «سیده آمنه فلاح زحمتکش» و مربیگری «منیژه واحد»، از کانون پرورش فکری لاهیجان و گروه سرود «بهار هم‌دلی» از مرکز فرهنگی هنری کانون فومن به سرپرستی «بتول آقاجانی» و مربیگیر «آرش رخشنده» را به عنوان گروه‌های شایسته قدردانی اعلام کرد.

گروه ارزیابی در همین حال، «مهدی پوریوسفی» از گروه سرود «سلیمانی‌ها» شهرستان لنگرودرا به عنوان تک‌خوان برگزیده شناخت.

پایان بخش این مراسم نیز تجلیل از گروه‌های برگزیده و شایسته تقدیر بود و در پایان حضور حاضران، در قاب تصویر خاطره شد.

شایان ذکر است، دومین جشنواره سرود «نغمه‌های روشن فردا» با موضوع‌های محوری سرزمین من (ایران، وطن، پرچم و...)، دفاع مقدس، ایثار و شهادت، نام‌آوران (شخصیت‌های تاریخی و انقلابی)، مراسم و مناسبت‌های ملی و آیینی و آزاد فراخوان شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار