مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران:

بقاع متبرکه مازندران میزبان جشن‌های نیمه شعبان هستند

بقاع متبرکه مازندران میزبان جشن‌های نیمه شعبان هستند حجت‌الاسلام «حیدری جناسمی» با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه‌های مناسبتی در بقاع متبرکه استان مازندران، گفت: بقاع متبرکه مازندران، میزبان جشن‌های نیمه شعبان هستند.
کد خبر: ۶۵۲۳۷۵
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۹ - 19February 2024

بقاع متبرکه مازندران میزبان جشن‌های نیمه شعبان هستندبه گزارش دفاع‌پرس از مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین «ابراهیم حیدری جناسمی» مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان، سالروز میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج) اظهار داشت: بقاع متبرکه استان مازندران آماده برپایی جشن‌های نیمه شعبان هستند و از اول ماه شعبان جشن‌های اعیاد شعبانیه با حضور گسترده اقشار مختلف در این اماکن برگزار شد و همچنان ادامه دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد مهدی موعود (عج)، بقاع متبرکه استان با برگزاری ویژه‌برنامه‌هایی مردم را به جشن و شادی دعوت می‌کنند، افزود: این برنامه‌ها و جشن‌ها با حضور گسترده اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان و نوجوان برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام حیدری جناسمی با بیان اینکه ویژه‌برنامه جشن نیمه شعبان در بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سطح استان برگزار می‌شود، گفت: بقاع متبرکه استان به‌مناسبت نیمه شعبان آذین‌بندی می‌شوند و مراسم نورافشانی شب نیمه شعبان نیز در اکثر بقاع متبرکه و اماکن مذهبی اجرا می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در پایان با اشاره به اینکه این جشن‌ها با همکاری مراکز افق امامزادگان و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌ها برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: مداحی و مسابقه نقاشی ویژه کودکان همراه با جایزه، اجرای سرود و پذیرایی با شیرینی و شربت نیز جزئی از این برنامه‌هاست.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین