در بازدید از غرفه خبرگزاری دفاع مقدس؛

معاون هماهنگ‌کننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس: آمادگی برای میزبانی از ۱۰ میلیون زائر راهیان نور/ راهیان نور از عنایت‌های ویژه شهداست

جعفری گفت: در افق برنامه ۱۴۰۴ در صورت تامین زیرساخت‌های لازم، آماده میزبانی از ۱۰ میلیون نفر از علاقمندان و زائران برای حضور در مناطق عملیاتی و سرزمین‌های راهیان نور خواهیم بود.
کد خبر: ۶۵۲۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ - 21February 2024

امروز اثر بخشی راهیان نور آن را در جامعه می‌بینیم/ ظرفیت‌های خوبی برای اسکان و اعزام کاروان‌های راهیان نور فراهم شده است«علی‌اصغر جعفری» معاون هماهنگ‌کننده و امور استان‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری دفاع مقدس مستقر در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، با اشاره به اهمیت موضوع راهیان نور و با بیان اینکه، شهدا برای اهداف بلندی، آگاهانه به صحنه آمدند و جانفشانی کردند و امروز در پیشگاه الهی دارای قرب و ارزش هستند، اظهار داشت: راهیان نور یکی از عنایت‌های ویژه شهدا است.

معاون هماهنگ‌کننده و امور استان‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: جریان زلال، رو‌به‌رشد، موثر، جذاب و الهام‌بخشی را ما به نام راهیان نور داریم که رهبر معظم انقلاب اسلامی آن را فناوری ارزشمند نامیدند که امروز توانسته واسطه‌ای باشد برای نسلی که دفاع مقدس را ندیده و سبک زندگی رزمندگان را لمس نکرده است.

جعفری با بیان اینکه اثربخشی راهیان نور در جامعه مشهود و ملموس است، خاطرنشان کرد: علاقمندان زیادی در اردوهای راهیان نور شرکت کردند و این سنت حسنه تداوم دارد؛ زائرانی که به راهیان نور می‌روند و برمی‌گردند خانواده‌ها، دوستان و حتی خودشان اعلام می‌کنند که احساس می‌کنیم، تغییراتی در وجودمان ایجاد شده است.

وی با تاکید بر اینکه سرزمین راهیان نور بواسطه خون‌های مقدسی که در آنجا ریخته شده سرزمین مقدسی است، بیان داشت: راهیان نور به حلقه وصلی برای نسلی که دفاع مقدس، رزمندگان و امام خمینی (ره) را از نزدیک درک نکرده‌اند، تبدیل شده است؛ نسل جوان به راهیان نور می‌رود تا بواسطه روایت‌هایی که می‌شنوند نسبت به آنچه در این جغرافیا و سرزمین روی داده آشنا شوند.

معاون هماهنگ‌کننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: قبل از فراگیری کرونا حدود ۷ میلیون نفر از علاقمندان به راهیان نور به سرزمین‌های دفاع مقدس سفر کردند که ۷۰ درصد این افراد برای اولین بار به چنین سفری رفته بودند؛ وقفه کرونا باعث شد تا در اعزام کاروان‌های راهیان نور مدتی متوقف شود، اما از سال ۱۴۰۰ که این سفر‌ها مجدد راه اندازی شد که این عدد در سال ۱۴۰۱ به حدود سه میلیون ۵۰۰ نفر رسیده است.

وی در ادامه عنوان کرد: این برنامه در افق برنامه ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده که در صورت تامین زیرساخت‌های لازم، آماده میزبانی از ۱۰ میلیون نفر از علاقمندان خواهیم بود؛ لذا این فرصتی مغتنم برای ساخت اجتماعی و فکری، اعتلای نسل جوان و انتقال آموزه‌های دفاع مقدس است، زیرا راحت‌تر از هر شیوه‌ای منتقل می‌شود.

جعفری با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم در جهت اسکان و اعزام کاروان‌های راهیان نور فراهم شده است، تصریح کرد: علاوه بر کاروان‌ها، خانواده‌ها هم با خودرو‌های شخصی می‌توانند به این مناطق سفر کنند؛ در این رابطه سامانه‌ای به نام «رهنو» پیش‌بینی شده که در این سامانه کسانی که قصد دارند با خودرو شخصی به سرزمین‌های نور سفر کنند، می‌توانند اطلاعات خود را جهت اتصال به سامانه راهیان نور ثبت کنند.

وی افزود: این افراد وقتی به سامانه راهیان نور وصل شدند، راوی و امکانات در اختیارشان قرار می‌گیرد، لذا مردم عزیز می‌توانند با خیال راحت با خانواده به این مناطق سفر کنند.

معاون هماهنگ‌کننده و امور استان‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: البته ما به جهت ماه رمضان امسال ناچاراً زمان را تغییر دادیم، اما در مجموع همه یادمان‌های راهیان نور ما در طول سال فعالیت دارند و باز هستند.

گفت‌وگو از رحیم محمدی

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار