گروه اخبار داخلی دفاعپرس- سمانه حسنخانی؛ مردم غیور و همیشه در صحنه ایران جمعه ۱۱ اسفند بار دیگر با مشارکت خود در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری همچون سالهای گذشته حماسهای دیگر خلق خواهند کرد.
این ملت بزرگ با حضور حداکثری در پای صندوق های اخذ رای به مسئولان نشان خواهند داد نقش غیر قابل انکاری در اداره و تعیین سرنوشت کشور دارند.
آنها در برهه حساس کنونی با بررسی دقیق و حسابگرانه معیارها و شاخصهای مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مقدمه تشکیل مجلسی انقلابی را فراهم خواهند کرد و با مشارکت حداکثری پاسخی محکم به یاوهگوییهای دشمنان قسمخورده انقلاب اسلامی میدهند.
در این میان شور و شوق انتخاباتی دانشجویان و جامعه دانشگاهی در بین مردم و اقشار مختلف جامعه بیشتر نمود دارد؛ چون مطالبهگری و روشنگری یکی از رسالت های مهم جامعه دانشگاهی برای انتخابات پیش رو است.
همچنین جوانگرایی و دخیل کردن جوانان و جنبش دانشجویی در اجرای انتخابات باعث افزایش انگیزه برای مشارکت خواهد شد.
همواره یکی از حربههای دشمن دلسرد کردن مردم و ترسیم آینده تاریک است، آنها چندین ماه است برای رقم زدن صحنه سرد و بی رونق در انتخابات پیش رو، تمامی امکانات خود را به میدان آوردهاند؛ پس بنابراین حضور پرشور و معنادار دانشجویان و خصوصا جوانان در عرصه انتخابات باز هم دشمن را ناکام خواهد گذاشت.
همانطور که حضرت امام خامنهای در دیدارهای اخیرشان همواره به حضور حداکثری در انتخابات تاکید کردهاند؛ حضور معنادار دانشجویان به طور اخص میتواند فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان را ناکام گذاشته و هوشیارانه آماده ضربه و حمله متقابل باشند.
پس از این آزمون بزرگ، نوبت به منتخبان ملت بزرگ ایران خواهد رسید تا با درایت، هوشیاری و تدبیر مشکلات مهم کشور را حل کنند. هر نماینده باید به وظایف و مسئولیتهای خود عمل کرده و در قبال مسئولیت، توان و امکانی که دارد باید پاسخگو باشد.
منتخبان خانه ملت بهترین مرجع و جایگاه آگاهی یافتن از مشکلات و مطالبات مردم برای رئیس جمهور و اعضای دولت هستند؛ ارائه نقطه نظرهای مردم به مسئولان توسط آنها صورت میگیرد.
آنها باید فارغ از جناحبندیهای سیاسی، یار دولت در خدمت به کشور باشند و برای ریل گذاری و سیاست گذاریهای موثر در کشور به طور قطع باید در بعد علمی متخصص، موثر و کارآمد باشند.
نمایندگان برای اینکه بتوانند مجلس با اقتدار تشکیل دهند باید منافع ملی را در اولویت قرار دهند، هرگاه آنها به منافع حزبی فکر کنند مجلس دچار چالش و آسیب میشود، بنابراین منتخبان ملت باید به اقتدار و حاکمیت ملی کمک کنند تا مجلسی قوی ایجاد شود.
مجلس مظهر حکومت مردمی (مردم سالاری دینی) و اداره کننده حقیقی کشور است. این نهاد جایگاه و مسیر حرکت دولت و ملت را مشخص میکند و زمانی قوی خواهد شد که انسجام، همدلی و همافزایی و داشتن راهبرد در خانه ملت وجود داشته باشد. منتخبان ملت باید با تدوین برنامههای امیدبخش تغییرات سازنده را به نفع کشور و مردم به نمایش بگذارند.
انتهای پیام/341