به گزارش دفاع پرس از مازندران، حضرت آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران درباره نامه تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به گورباچف و مقایسه آن با نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی و همچنین پیش بینی ایشان از سقوط آل سعود و رسیدن موج بیداری اسلامی به اروپا اظهار کرد:آموزه های اسلامی جامعه بشری را از آرامش و وحدت واقعی بهرمند می سازد.
سردار عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران در این باره بیان کرد: این پیام ها نسل بشر را به بررسی هوشمندانه و انتخاب خردمندانه دعوت کرده اند.
وی ادامه داد: اسلام عزیز هر نوع تحمیل و پذیرش کورکورانه را نهی کرده است.
در ادامه حجت الاسلام محمد قاسمی امام جمعه موقت شهرستان ساری نیز در این باره اظهار داشت: این پیام ها ریشه در خردورزی اسلام دارند.
وی افزود: عقلانیت و خردورزی و از همه مهمتر خردورزی از امتیازات مکتب تعالی بخش اسلام محسوب می شوند.
علی حسینی دانشجوی ساروی در این باره تأکید کرد: این پیام ها جهانیان را به گزینش برترین فراخوانده اند.
همچنین علی مهدوی دبیر قائمشهری گفت: این نامه ها بر فرجام شناسی تأکید کرده اند.
رضا رستمی کارمند بابلی خاطرنشان کرد: در نامه های موصوف عقلانیت ایمانی مورد تأکید قرار گرفته اند.