رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس:

ایستادگی خانواده شهدا باطل‌السحر توطئه‌های دشمن است

مریم مجتهدزاده گفت: جامعه ما همواره با تهدیدات بسیار زیادی از طرف مستکبرین جهان مواجه بوده است و ایستادگی و جهاد تبیین توسط خانواده‌های شهدا باطل‌السحر تهدیدات و توطئه‌های دشمن است.
کد خبر: ۶۵۵۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴ - 05March 2024

ایستادگی خانواده شهدا باطل السحر توطئه‌های دشمنان هستندبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، جمعی از خانواده شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم ارومیه به همت سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کردند.

همچنین طی نشستی با حضور «مریم مجتهدزاده» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و «مینا بیابانی» رئیس سابق بسیج جامعه زنان کشور در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ضمن تکریم و تقدیر از خانواده شهدا، در خصوص افزایش مشارک در نشر فرهنگ دفاع مقدس، هموار کردن مسیر معرفی الگوی جامع شخصیت مطلوب زن مسلمان و تبیین دامنه تاثیرگذاری زنان امت اسلامی در آینده تمدن اسلامی بحث و تبادل نظر شد.

مجتهدزاده در این نشست اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد شهدا نوعی شهادت است و باعث پویایی و نشاط و دوری جامعه از رخوت می‌شود.

وی افزود: سبک زندگی خانواده‌های شهدا می‌تواند به عنوان الگو به جامعه جوان و نوجوان معرفی شود. جامعه ما همواره با تهدیدات بسیار زیادی از طرف مستکبرین جهان مواجه بوده است و ایستادگی و جهاد تبیین توسط خانواده‌های شهدا باطل‌السحر تهدیدات و توطئه‌های دشمن است.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس همچنین گفت: با توجه به اینکه خانواده شهدا عقبه و سنگر‌های مطمئن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و با صبوری و شکوری خود گفتمان ایثار را ایجاد کردند، تشکل‌هایی شکل گرفته است که هم در حوزه صف و هم در حوزه ستاد به فراخور مسائل روز جامعه فعالیت دارند.

در ادامه بیابانی گفت: ما در اوج دوران دفاع مقدس زن الگوی سوم و تراز را داشتیم. استعداد و توان فرهنگی مادران، همسران، دختران و بانوان شهید در بازه زمانی هشت ساله جنگ تحمیلی بروز و ظهور پیدا کرد.

وی افزود: به یمن وجود مادرانی مانند مادر شهید «فائزه رحیمی»، «آرمان علی‌وردی» و «روح‌الله عجمیان» و به برکت تربیت اسلامی و انقلابی آنان ما امروز این الگو‌های بزرگ را داریم. الگو‌هایی که هر کدام می‌توانند به عنوان یک مکتب معرفی شوند.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها