معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور:

۱۳۰ تشکل در حوزه ایثار و شهادت فعال هستند

ولیئی گفت: شبکه‌ای از تشکل‌های حوزه ایثار و شهادت ایجاد شده است و اکنون ۱۳۰ تشکل در کنار مشارکت خیرین در حوزه ایثار و شهادت فعال هستند و کارکرد فرهنگی و اجتماعی در جامعه دارند.
کد خبر: ۶۵۵۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۸ - 06March 2024

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «حسن ولیئ» معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور در همایش تجلیل از تشکل‌ها، خیرین، خادمین گلستان شهدا و نخبگان شاهد و ایثارگر کشور با اشاره به فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب و ضرورت مطالعه این بیانیه اظهار داشت: در این بیانیه به بحث خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی در کشور اشاره شده است و با درنظرگرفتن بعد جامعه‌سازی حضور تشکل‌ها، گروه‌های جهادی، داوطلبان مردمی و همه کسانی که بین مردم و دولت ارتباط برقرار می‌کنند به‌عنوان حد واسط مطالبه‌گری، انتقال مطالب از طریق بیان مشکلات مردم در سیاست‌های دولت سیزدهم موردتوجه قرار گرفته است و تشکل‌های شاهد یکی از بهترین تشکل‌ها هستند.

وی عنوان کرد: شبکه‌ای از تشکل‌های حوزه ایثار و شهادت ایجاد شده است و اکنون ۱۳۰ تشکل در کنار مشارکت خیرین در حوزه ایثار و شهادت فعال هستند و کارکرد فرهنگی و اجتماعی در جامعه دارند.

معاون امور مشارکت‌های اجتماعی وزیر کشور تصریح کرد: رویکرد بنیاد و دولت سیزدهم بر تقویت حوزه مشارکت‌های مردمی باهدف باز شدن نقش مردم و حضور ملت در بنیاد شهید و امور ایثارگران است که این از حرکت‌های بسیار خوب و کلیدی است. ولیئ با اشاره به بخشی از مشکلات و معضلات جامعه ایثارگران گفت: اعتبارات دولت در این راه محدود و خواسته‌ها و نیازها نامحدود است و این در دست بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست که تمام مشکلات خانواده‌های شهدا و جانبازان را رفع کند. این سیاست درست و بجایی است که مشارکت‌های مردمی در حل مشکلات این گروه و آشناسازی آنان با جامعه هدف است تأثیرگذار است.

وی اظهار کرد: باید مردم با مشکلات جامعه ایثارگری مواجه شوند تا از درد و رنج آنان باخبر بشوند. بنیاد شهید و امور ایثارگران علی‌رغم محدودیت‌های مالی که اجازه حل برخی مشکلات را نمی‌دهد حداکثر خدمات را ارائه می‌کند؛ ولی ورود مردم می‌تواند بخشی از این مشکلات را مرتفع کند.

ولئی بیان کرد: اگر رشادت‌ها و فداکاری‌های قشر جانباز، آزاده و ایثارگر و شهدای معظم انقلاب برای تأمین امنیت و آزادی و استقلال کشور برای ملت نبود قطعاً این آرامش و ثبات در کشور وجود نداشت.

وی افزود: دوره‌های گفتمان‌سازی و میزهای گفت‌وگویی که در حوزه فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد شده است نمایانگر تلاش‌های حوزه معاونت و تشکل‌های مردمی است از تشکل‌های شاهد و ایثارگر که پروانه گرفته‌اند در خواست دارم در طرح نهضت ملی مشارکت‌های اجتماعی شرکت کنند.

معاون امور مشارکت‌های اجتماعی وزیر کشور در خصوص فعالیت‌هایی که ذیل طرح نهضت ملی مشارکت‌های مردمی انجام می‌گیرد گفت: کار این طرح شناسایی فعالین حوزه‌های فرهنگ و اجتماعی برای به‌کارگیری تشکل‌ها در دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی در جهت حل مصائب و مشکلات دستگاه‌های اجرایی به جهت افزایش امید و نشاط اجتماعی، افزایش سرمایه کشور و افزایش مشارکت‌های اجتماعی در شکور می‌شود.

ولئی افزود: به مناسبت ۲۲ اسفندماه و هفته شهید؛ دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر می‌توانند با ارسال عدد ۹ به سرشماره وزارت کشور ۳۰۰۰۱۱۵۲ وارد این سامانه شوند و با پر کردن فرم اعلام همکاری، پس از ارزیابی بارگیری می‌شوند.

وی ادامه داد: در این طرح پس از بازدید میدانی از تشکل و تشخیص زمینه‌های فعالیت‌ها؛ کار شناسایی و ظرفیت بارگیری آنها در دستگاه‌های دولتی و عقد قرارداد و شروع کارهای آموزشی برای تشکل‌های ثبت نامی این سامانه انجام خواهد شد. معاون امور مشارکت‌های اجتماعی وزیر کشور خاطرنشان کرد: تشکل‌هایی که رتبه عالی به دست می‌آوردند در خردادماه و تیرماه همایشی برگزار خواهد شد و پس از برش استانی و دستگاهی تجلیل به عمل خواهد آمد.

ولیئ در پایان اذعان داشت: به مناسبت فرارسیدن ۲۲ اسفندماه و هفته شهید، پروانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر که مورد تأیید مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری واقع شوند به مدت ۴ سال تمدید خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار