استاندار فارس:

حل مشکلات مردم مستلزم بررسی مسائل روز جامعه است

«ایمانیه» لازمه حل مشکلات مردم را دیدن مسائل و موضوعات به‌روز جامعه دانست و گفت: همه امکانات، تجهیزات و اعتبارات کشور در هر سازمان و منطقه‌ای که قرار دارد متعلق به مردم است و باید به نفع مردم، حداکثر استفاده از آن‌ها صورت گیرد.
کد خبر: ۶۵۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴ - 10March 2024

حل مشکلات مردم مستلزم بررسی مسائل روز جامعه استبه گزارش دفاع‌پرس فارس، «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس امروز در همایش «رویداد جوانه؛ رشد و توانمندسازی دستیاران فرمانداران در امر مردمی‌سازی» که با حضور دستیاران مردمی سازی فرمانداران شهرستان‌های فارس و یزد در شیراز برگزار شد، به برخی فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مردم و سپردن کار جامعه به دست مردم اشاره کرد و اظهار داشت: بیشترین مسائلی که باید به آنان توجه کنیم مسائل اجتماعی است.

استاندار فارس به نقش اساسی دستیاران مردمی در حل مشکلات اشاره کرد و افزود: اساس به‌کارگیری دستیاران مردمی، پیوند عمیق مردم با بدنه اجرایی دولت است که در نهایت به حل مشکلات مردم می‌انجامد.

وی خطاب به دستیاران مردمی‌سازی حاضر در جلسه گفت: راهکار‌های عملیاتی برای صیانت از جمعیت و جوانی جامعه ارائه و بررسی کنید که آیا اختصاص تسهیلات بانکی و ارائه مشوق‌های فعلی در افزایش ازدواج و افزایش فرزندآوری کافی است یا باید اقدامات دیگری در این زمینه انجام شود.

ایمانیه بر ضرورت تغییر نگاه به مسائل جامعه تاکید کرد و افزود: چه فرآیند یا اقدامی لازم است تا تغییر نگاه مردم به مقوله سفارش شده اسلام و فرزندآوری و در نهایت صیانت از جمعیت به وجود آید.

این مسئول به اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با مواد مخدر، جمع‌آوری معتادین متجاهر اشاره کرد و بررسی راه‌های مبارزه با این بلای خانمان‌سوز را دومین ماموریت دستیاران مردمی‌سازی عنوان کرد و عفاف و حجاب را به‌عنوان سومین موضوع مورد توجه قرار داد و گفت: معتقدیم برای کار اساسی در این حوزه باید برنامه‌ریزی اصولی داشت و باید با هدف و دستور کار مشخص وارد این حوزه شد و از ظرفیت مردم بالاترین استفاده را داشته باشیم.

وی نقش مردم در نهی منکر را یادآور شد و بر ضرورت توجه بیش از پیش بر اصل امر به معروف و نهی از منکر توسط خود مردم تاکید کرد.

رئیس شورای برنامه‌ریزی و توسعه فارس چهارمین موضوع گریبان‌گیر جامعه را اشتغال معرفی و تصریح کرد: هر روز مراجعات متعدد و مکاتبات فراوانی برای اشتغال داریم؛ اگرچه محیط کاری در بخش تولید فراهم است، اما بعضا افراد به دنبال کار اداری و میز نشینی هستند که باید تلاش شود تا فرهنگ کار و اشتغال تغییر کند و نگاه جوانان و نوجوانان از کار اداری به فعالیت‌های تولیدی تغییر یابد.

استاندار فارس از نگاه دولت مبنی بر توسعه هنرستان‌ها و تبدیل دبیرستان‌ها به هنرستان‌ها هم سخن گفت و این اقدام را یکی از راه‌های حرفه‌آموزی در سنین نوجوانی و جوانی دانست و افزود: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هم باید در میدان بیایند و با استفاده از دانش خود محیط را برای ایجاد اشتغال خود و سایرین فراهم کنند؛ البته شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری در این زمینه فعال هستند، اما توقع داریم سرعت بیشتری را در این حوزه شاهد باشیم.

ایمانیه با اشاره به نقش دانشگاه و مراکز آموزش عالی گفت: همه امکانات، تجهیزات و اعتبارات کشور در هر سازمان و منطقه‌ای که قرار دارد متعلق به مردم است و باید به نفع مردم، حداکثر استفاده از آن‌ها صورت گیرد.

وی ادامه داد: آمایش علمی دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت علوم یکی از راه‌های استفاده حداکثری از این امکانات و همچنین مدیریت کردن تربیت دانشجوی مورد نیاز است؛ برای اینکه این آمایش به سرانجام برسید و ساماندهی شود نیازمند مطالبه مردمی هستیم.

این مسئول با بیان اینکه لازمه حل مشکلات مردم، دیدن مسائل و موضوعات به‌روز جامعه است، هویت ملی و اسلامی مردم و جوانان را به‌عنوان ششمین درخواست، مورد توجه قرار داد و متذکر شد: هویت ملی و اسلامی برای مردم و جوانان باید تقویت شود و آحاد جامعه از داشته‌های ملی و اسلامی خود احساس غرور کنند؛ تحقق این مهم نیز از طریق حکمرانی مردمی صورت می‌گیرد که جزو لاینفک و رسالت دستیاران مردمی‌سازی است.

ایمانیه در هفتمین و آخرین خواسته خود، جهاد تبیین و ضرورت توجه جدی و ویژه به آن را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در ارائه دستاورد‌های نظام ضعیف هستیم. این حجم فعالیت، بی‌نظیر است، اما در انعکاس آن به مردم و با هدف ایجاد امید موفق نبوده‌ایم؛ باید مردم را به واقعیت‌های محقق شده امیدوار کرد و این نیز با مشارکت جدی شما و حضور عملیاتی در میدان اطلاع‌رسانی متحقق می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار