فعالیت ۸۲۵ واحد گشت نوروزی در حوزه انتظامی خوزستان
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خوزستان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «سید محمود میرفیضی» فرمانده انتظامی خوزستان امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک سال نو و قبولی طاعات و عبادات هموطنان عزیز اظهار داشت: پلیس خوزستان باتوجه به شرایط خاص، وضعیت جغرافیایی و طبیعی استان، پیش بینیها و برنامه ریزیهای ویژهای برای نوروز ۱۴۰۳ انجام داده است.
وی افزود: به منظور ارائه خدمات به مردم و مهمانان نوروزی حدود ۸۲۵ واحد گشت در حوزه انتظامی، اطلاعاتی، راهنمایی و رانندگی و همچنین آگاهی پیشبینی شده است.
سردار میرفیضی گفت: در حوزه روان سازی ترافیک، پیشگیری از وقوع سرقت و برخورد با ناهنجاریها نیز برنامههایی در نظر گرفتهایم تا بتوانیم برای هم استانیها و به ویژه مهمانان نوروزی که خوزستان را برای سفر انتخاب میکنند، وضعیت مطلوبی از نظر امنیت و آرامش فراهم کنیم.
انتهای پیام/


