مرزبانی، نوعی هجرت را به همراه دارد
حجتالاسلام «غفوری» گفت: مرزبانی کار و تلاش شبانهروزی، بینش و بصیرت، مسئولیتپذیری و توجه جدی به حوزه مسئولیت خود و به نوعی هجرتی را بههمراه دارد که هرکدام از اینها عنوان یک عبادت بسیار مهم است.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کرمانشاه، حجتالاسلام والمسلمین «حبیب الله غفوری» نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه امروز در دیدار با فرمانده و جمعی از کارکنان مرزبانی استان کرمانشاه، با اشاره به جایگاه مرزداران و اهمیت تلاش آنان گفت: همانطور که در دعای وجود مقدس امام سجاد (علیهالسلام) آمده و در قرآن کریم هم سفارش شده است، مرزبانی یک عنوان مقدس است.
حجتالاسلاموالمسلمین غفوری، مرزبانی از حدود نظام اسلامی را عبادت دانست و بیان کرد: مرزبانی کار و تلاش شبانهروزی، بینش و بصیرت، مسئولیتپذیری و توجه جدی به حوزه مسئولیت خود و بهنوعی هجرتی را بههمراه دارد که هرکدام از اینها عنوان یک عبادت بسیار مهم است.
نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه باتصریح تفاوت مرزبانی در ایران اسلامی و سایر کشورها، بیان داشت: تفاوت نیروهای نظامی و انتظامی ما با سایر کشورها این است که در ایران، نیروهای نظامی بخشی از مردم و برخاسته از مردم هستند، بههمیندلیل با افتخار به انجام وظیفه مشغولاند و این روحیه مردمیبودن نیز یک عبادت بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه اگر امنیت مرز سامان نداشته باشد امنیت کل جامعه در معرض خطر قرار خواهد گرفت، عنوان کرد: شما عزیزان مرزبانی مشمول دعاهای وجود مقدس حضرت ولیعصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) و مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) هستید و بنده هم برای سلامتی شما و برای اینکه بتوانید این مسئولیت مهم را انجام دهید دعا میکنم.
