رژیم صهیونیستی از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس درس بگیرد
به گزارش دفاعپرس از خوزستان، «علیاکبر حسینی محراب» استاندار خوزستان امروز در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در اهواز، اظهار داشت: مردم وقتی دیدند اسرائیلیهای غاصب در شب بیست و یکم ماه رمضان، بهترین عزیزان ما را به شهادت رساندند، خوی ددمنشانه رژیم صهیونیستی را دیدند.
وی افزود: مردم خوزستان امروز با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس خشم خود را از اسرائیل نشان دادند و امیدوارم این شعارها همان طور که حضرت امام فرمودند به نابودی رژیم صهیونیستی ختم شود.
استاندار خوزستان تاکید کرد: خود رژیم صهیونیستی و آمریکاییها میدانند هر وقت با جمهوری اسلامی درگیر شدند شکست خوردهاند.
حسینی محراب بیان داشت: امیدوارم رژیم صهیونیستی و آمریکا از این حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس درس بگیرند و از به شهادت رساندن زنان و کودکان در غزه دست بردارند.
انتهای پیام/
