گروه اخبار داخلی دفاعپرس - هادی کهندل؛ امسال همه چیز دست به دست هم داد تا سیزده به در، شکل و شمایلی متمایز پیدا کند. در این روز، دست و پا زدن رسانهها و گروههای سیاسی اپوزیسیون در باتلاقِ ابتذال به شکلی ویژه به چشم آمد و تمام شیطنتها برای ایجاد دوقطبیهای کاذب و نفرتانگیز به شکست انجامید. در یک کلام باید گفت ملت ایران، تلاقیِ عید نوروز و ماه مبارک رمضان را غنیمت شمرد و تمدن ژرف و هویت چندوجهی خویش را در بحبوحهی میلیونها سفر نوروزی به صورت وسیع اکران کرد.
فوران لمپنیسم در محتوای رسانههای ضد ایرانی و توهین مستقیم آنها به شعور مردم بیش از هر چیز ناشی از رنگ باختن سراب براندازی و ناامیدی از جلب توجه ملت ایران است. در چنین وضعیتی فعالیت و کنشهای رسانهای این جریان صرفا با هدف توجیه موجودیت خویش و سپس به اشتباه انداختن مسئولان و تصمیمگیران کشور طراحی و اجرا میشود. در این صورت بهترین راه برای مصون ماندن از خطای شناختی، جدی نگرفتن شیطنتها و خطوط محتوایی دشمن است.
باورهای شیعی و مناسبتهای مذهبی دستکم از دوازده قرن پیش تا امروز در هستهی سخت هویت ملی ایرانیان قرار گرفته. برای جریانهای ضد ایرانی این حقیقت، ماهیتی تلخ و کشنده دارد. آنها در ماه رمضان امسال هم با حقیقت حضور گستردهی مردم و سلایق مختلف در هیئات، حسینهها و مساجد مواجه شده اما به جای سازگار کردن خویش از پذیرش آن سرباز زدند. باید این نکته را مدنظر داشت که تلاش رسانههای ضدایرانی برای بازتولید حوادث تلخ سال ۱۴۰۱، امسال هم به صورت تصنعی ادامه مییابد اما اهمیتی ندارد. واقعیت این است که جریان ضدایرانی یک شبهگفتمانِ سلبی و کلیشهایست و هیچ حرف ایجابی ندارد. لذا نمیشود کارویژهای غیر از فتنهانگیزی و عقدهگشایی برایش تعریف کرد.
تعطیلی و تعدیل گستردهی نیروی انسانی در رسانههای ضدایرانی گویای این حقیقت است که پروژهی هویتسازیِ جعلی و تزریقی با سد محکم مردم ایران برخورد کرده و کارتلهای امنیتی در پشت پرده دیگر تمایلی به سوزاندن دلارهایشان ندارند. هر چقدر از سال ۱۴۰۱ فاصله گرفتهایم روشنتر شده که به رغم مشکلات و دلخوریهای مُزمن، پشتیبانی از هویت ملی در اکثریت قرار دارد و مخالفانش را اقلیتی محض و منفور تشکیل میدهد.
بیتوجهی مردم به دعوتهای ابلهانهی جریان ضدایرانی در سراسر نوروز، عید آنها را عزا کرد. با این حال به دنبال حملهی تروریستی ارتش رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و شهادت جمعی از فرزندان رشید ملت، آنها بهانهای برای جشن و پایکوبی پیدا کردند. عقدهگشایی رسانههای ضدایرانی در پی این حادثه و پشتیبانی علنی آنها از رژیم صهیونیستی فقط از این جهت حائز اهمیت است که فساد و وابستگی عمیق فکری و عملی آنها را به بهترین شکل عیان میکند.
بر اساس نظرسنجی اخیر موسسهی معتبر گالوپ، پشتیبانی از اسرائیل در جامعهی آمریکا پس از طوفان الاقصی به زیر ۳۰ درصد رسیده. این در حالیست که حمایت شهروندان آمریکایی از این رژیم در طول تاریخ هیچگاه کمتر از ۶۰ درصد نبوده. بر اساس این نظرسنجی بالاترین مخالفت با اسرائیل در میان نسل z آمریکا (یا به قول خودمان دهههشتایها) مشاهده میشود. با تضعیف و ذلت روزافزون رژیم صهیونیستی، جریان ضدایرانی در میان مدت باید منتظر انزوای بیشتر و روزگار تیرهتری باشد.