رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران:

شهید «آوینی» تبین گر صادق جبهه حق علیه باطل است

شهید «آوینی» تبین گر صادق جبهه حق علیه باطل است حجت الاسلام «زارعی کیاپی» با بیان اینکه آوینی تبین گر صادق جبهه حق علیه باطل و الگو برای جبهه فرهنگی است، گفت: با تلاش و مجاهدت، معرفت شهید آوینی‌ها دست یافتنی است.
کد خبر: ۶۶۰۷۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱ - 09April 2024

شهید «آوینی» تبین گر صادق جبهه حق علیه باطل استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، به مناسبت سالروز شهادت «سید مرتضی آوینی» و بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی، مراسمی در جمع کارکنان سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران برگزار شد.

حجت الاسلام «محمد اسماعیل زارعی کیاپی» رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران گفت: با بررسی احوالات سید مرتضی به دوران قبل از انقلاب و تحول درونی این عزیز که متأثر از دم مسیحایی امام راحل و جریان انقلاب اسلامی بود، می‌توان فهمید که با بصیرت خود، وظایفش را به درستی تشخیص و پس از کسب معرفت صحیح نسبت به انقلاب اسلامی و امام، الحمدلله عاقبتش ختم به شهادت شد و آوینی تبین گر صادق جبهه حق علیه باطل و الگوبرای جبهه فرهنگی شد.

زارعی کیاپی در ادامه ضمن معرفی ابعاد شخصیتی شهید افزود: شهید آوینی آنچنان هم دور از دسترس نیست و با کمی تلاش، جوانان ما می‌توانند همچون وی با معرفت به مبانی انقلاب، امام عصر و ولی فقیه و اقتضائات زمانه شهید آوینی‌هایی در عرصه جهاد تبین شوند.

وی در پایان نیز به چند جمله‌ی معروف شهید اشاره کرد و گفت: با هر جمله‌اش می‌توان یک کتاب نوشت و در هر جمعی که هستیم، بیش از پیش اعضای خانواده را با خصایص این شهدا آشنا کنیم و مطمئناً با یادآوری رشادت مردی‌ها و اخلاق بارزشان، کل جامعه عاشق منش شهدا خواهند شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین