به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، شرایط نوار غزه و حملات رژیم صهیونیستی به مردم بی دفاع آن به اوج خود رسیده است. هر روز خبر شهادت عدهی از مردم در منطقه تحت محاصره غزه همان نسل کشی تدریجیایست را رقم میزند که صهیونیستها دههها برای مردم فلسطین به ارمغان آوردهاند. دیگر کمتر خانوادهای در نوار غزه پیدا میشود که چند ده نفر از آنان به شهادت نرسیده باشد و این به علاوه آماریست که از حذف کامل ۴۰ خاندان فلسطینی در نوار غزه مدتی پیش از طریق رسانههای فلسطینی منتشر شد.
جنایتهای رژیم صهیونیستی دیگر هیچ حد و مرزی را نمیشناسد، سران این رژیم گویی همچون دیوانهای که کنترلی روی رفتار و کردار خود ندارد به هر وسیلهای سعی دارند تا آتش جنگی که ۷۰ سال دامن فلسطینیان را سوزانده شعله ورتر کنند و در این میان هر از چند گاهی دستی هم برای ضربه زدن به جبهه مقاومت و ترور شخصیتهای نظامی برجسته منطقه میکنند.
هفته گذشته بود که حمله این رژیم به ساختمان کنسولی ایران جان پاک شش تن از فرماندهان بلند پایه و مستشاران نیروی قدس سپاه را در سوریه گرفت و روز عید فطر نیز خبر شهادت سه تن از فرزندان اسماعیل هنیه و واکنش او به این اتفاق باعث شد تا بار دیگر چشم جهانیان به مقاومت مردم فلسطین خیره بماند. در حمله روز عید فطر رژیم صهیونیستی به ماشین فرزندان اسماعیل هنیه سه تن از فرزندان او به نامهای حازم، امیر و محمد اسماعیل به همراه تعدادی از نوهها و اعضای خانواده به شهادت رسیدند. تصویری که از اسماعیل هنیه هنگام باخبر شدن از شهادت فرزندانش منتشر شد واکنشهای متفاوتی را در پی داشت. او زمان شنیدن خبر حتی کوچکترین ناراحتیای در چهرهاش نداشت و همین صبر و استقامت همان چیزی بود که رژیم صهیونیستی در شهادت فرزندان او به دنبال شکستنش بود.
رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن خانواده فرماندهان مقاومت به ویژه فرزند کشی، اما ید طولایی دارند. حربهای که از آن برای نشان دادن ضعف و ناراحتی و شکست رهبران مقاومت استفاده میکند، اما هر بار با شکست مواجه میشود. همانطور که در این نزدیک به شش ماه تجاوز بی رحمانه و آشکار به فلسطینیان برای به زانو دراوردن مردم غزه از این حربه استفاده کرد، اما نتیجه برعکس گرفت و امروز مقاومت و ایستادگی بیش از هر زمان دیگری در جان و خون فلسطینیان ریشه دوانده.
سید عباس موسوی دومین دبیر کل حزب الله لبنان سال ۱۳۷۰ به همراه خانواده در راه عزیمت به روستای جبشیت بیروت برای شرکت در مراسم و سخنرانی بود که جاسوسان اسرائیلی با انتقال اطلاعات به دست آمده از وی به اتومبیل او حمله کردند که در نتیجه این حمله سید عباس موسوی و همسر و دخترش به شهادت رسیدند.
۲۲ شهریور ماه سال ۱۳۷۶ گروهی ۴ نفره از نیروهای حزب الله لبنان در حملهای به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در ارتفاعات «اقلیمالتفاح» در جنوب لبنان توانستند ضرباتی به نیروهای دشمن وارد کنند و ۴ نظامی صهیونیست را به هلاکت برسانند. د راین عملیات سه تن به شهادت رسیدند که نظامیان صهیونیستی هر سه پیکر را به سرزمینهای اشغالی منتقل کردند. پس از مدتی با انتشار تصاویری از این پیکرها در تلویزیون رژیم صهیونیستی مشخص شد یکی از سه رزمنده شهید «سید محمدهادی نصرالله» فرزند ارشد دبیرکل حزب الله لبنان است. او که در ۱۵ سالگی به صف نیروهای عملیاتی حزب الله لبنان پیوسته بود در زمان شهادت ۱۹ سال داشت. پیکر او طی عملیات تبادل اسرا در سال ۱۹۹۸ به لبنان برگشت.
سید حسن نصرالله در جایی گفته بود «شهید هادی نمادی است از اینکه ما سران حزب الله فرزندانمان را برای آینده ذخیره نمیکنیم. وقتی به خط مقدم میروند به آنها افتخار میکنیم و وقتی به شهادت میرسند مایه سربلندی ما هستند.»
جهاد مغنیه فرزند عماد مغنیه از فرماندهان بلند پایه حزب الله لبنان بود. عماد مغنیه سالها در لیست ترور موساد قرار داشت و بارها در حملات تروریستی جان سالم به در برده بود. پس از پایان جنگ ۲۲ روزه غزه و شکست اسرائیل در این جنگ تعدادی از رمندگان حزب الله مورد حمله موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفتند که در بین آنان شهید جهاد مغنیه قرار داد. او و محمد عیسی مسوول نیروهای ضربتی حزب الله لبنان بودند که توسط یک بالگرد اسرائیلی مورد هدف قرار گرفتند.
انتهای پیام/ ۱۴۱