آغاز نخستین اردوی دوستی کشوری با حضور ۴۰۰ مربی هلال احمر به میزبانی زنجان

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از زنجان، «حکمتاله هاشمی» امروز در حاشیه نخستین اردوی دوستی کشوری با عنوان «هم صدا در دادرس» با هدف توانمند سازی ۴۰۰ مربی و داور هلال احمر جمع خبرنگاران اظهار داشت: از شب گذشته پذیرش نخستین اردوی دوستی با عنوان «هم صدا در دادرس» آغاز شده که این برنامه کشوری با حضور ۴۰۰ مربی و داور زن و مرد طرح دادرس (دانشآموزان آماده در روزهای سخت) از سراسر استانهای کشور در ۲ دوره انجام میشود.
وی تاکید کرد: اولین دوره با حضور ۲۰۰ مربی و داور خانم و از امروز یکم اردیبهشت آغاز و تا پنجم همینماه ادامه خواهد داشت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: دومین مرحله نیز از پنجم تا ۹ اردیبهشت ماه با حضور ۲۰۰ مربی و داور آقا برگزار خواهد شد.
هاشمی اظهار داشت: هدف از برگزاری این دوره انتقال مهارت کار با دانشآموزان، تربیت آگاه، تقویت و توسعه کار تشکیلاتی مدرسان مربیان و داوران، ارتقا دانش و بروز رسانی اطلاعات است.
وی، موضوع آموزشی این اردوها را مهارتهای داوری، تجربه آموزش، کارگاه های کار با دانش آموزان، فن بیان، ارزیابی و علائم حیاتی، احیای قلبی و ریوی، پانسمان بانداژ و آتل بندی، اطفای حریق، حمل مصدوم و پناهگیری را از مباحث اصلی این دوره برشمرد.
مدیر عامل جمعیت هلالاحمر استان زنجان گفت: در پایان این دوره برای شرکت کنندگان گواهینامه حضور در دوره صادر خواهد شد.
انتهای پیام/


