به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس میگویند کمبودها موجب ظهور و بروز استعدادهای نهفته میشود، نیاز به تغییر در زندگی زمانی احساس می شود که راه های موجود، به هر دلیل دیگر کارآیی لازم را ندارند.
این نیاز در زندگی ابوالقاسم شفیعی زمانی خود را نشان داد که پدرش ورشکسته شده بود؛ پدرش معمار قابلی بود ولی نتوانست زیر بار اتفاقی که برایش رخ داده بود کمر راست کند به همین دلیل ابوالقاسم جوان دریافت برای گره گشایی از مشکلات اقتصادی خانواده باید دست به کار شود.
او بعد از ششم ابتدایی، وارد آموزشگاه های فنی و حرفه آن زمان شد زیرا هم کمک هزینه تحصیلی داشت و هم آموزش فنون مختلف؛ ابوالقاسم به رشته جوشکاری رفت و توانست بعد از پایان 4 سال تحصیل، با همراهی دوستانش مقداری لوازم کار بخرد و وارد بازار تولید در و پنجره شود.
دو سال آغازین کار برایش بسیار سخت بود و دستمزدها هم پایین ولی او بسیار بلندپرواز بود و در اندیشه آینده به سر می برد به طوری که بعد از چند سال ماهانه 30 هزار تومان درآمد داشت.
این کارآفرین نمونه کشور معتقد است اگر در حوزه اقتصاد، توجه کافی داشته باشیم می توانیم سونامی شغل و درآمد به وجود بیاوریم.
در حال حاضر ابوالقاسم شفیعی توانسته است با راه اندازی کارخانه و تولیدی های متعدد و همچنین معدن داری، نه تنها به تولید ثروت بپردازد بلکه عده زیادی از جوانان را نیز صاحب شغل و درآمد کند.
او در کنار اقدامات اقتصادی، فعالیت های سیاسی نیز در زمان انقلاب و پس از آن داشته است.
دومین قسمت مجموعه «کارآفرینان» به گفت وگو با این فرد موفق و مستندی در مورد فعالیت هایش اختصاص دارد.
محمد علی فارسی تهیه کننده و فاطمه سادات محمودپور نویسنده و کارگردان این مجموعه هستند که دومین قسمت آن پنجشنبه 24 دی ماه ساعت 18.30 از شبکه افق پخش می شود و تکرار آن هم در ساعت 22.30 به روی آنتن می رود.
بازپخش این برنامه هم برای ساعت های 8 و 13 روز بعد در نظر گرفته شده است.