یادداشت/ میلاد پناهی

نا امیدی رژیم منحوس صهیونیستی در میدان مقابله / خشم بر سر مردم بی دفاع

تفکر حاکم بر جامعه یهود که عمده آنان در فلسطین اشغالی ساکن است ، طی بیش از پنجاه سال گذشته نشان داده که در کینه توزی این جماعت نسبت به دیگر ادیان و قومیت ها بیش از همه چیز برایشان اهمیت داشته و این موضوع در کشتار غیر نظامیان پس از 7 اکتبر به وضوح قابل مشاهده است.
کد خبر: ۶۶۲۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۵ - 25April 2024
نا امیدی رژیم منحوس صهیونیستی در میدان مقابله / خشم بر سر مردم بی دفاعگروه استان‌های دفاع‌پرس - میلاد پناهی؛ پس از حمله ناجوانمردانه ارتش رژیم صهیونیسنیتی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، متجاوزین بسیار محافظه‌کارانه در فاز دفاعی فرو رفته تا شاهد عکس‌العمل ایران و در ادامه جوامع بین‌المللی از این اقدام خبیثانه باشند. نوع پاسخگویی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تعرض در سوریه، نشان داد که افزایش گستره نبرد به هیچ وجه برای ادامه راه برای جریان راست افراطی در اسرائیل مناسب نخواهد بود.
 
عملیات وعده صادق با حجمی غیرقابل پیش بینی تمام پل ها را پشت سر نتانیاهو خراب کرد تا دیگر با جسارت پیش علیه ایران سخن نگفته و تمرکز را در همان اراضی اشغالی نگه دارد تا حداقل در یک میدان بتواند به موفقیت نسبی دست باید. اینکه طی چند روز گذشته مدام از حمله به رفح سخن می گویند در همین راستا بوده تا نشان از ناتوانی اشغالگران قدس در رویارویی مستقیم و همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران و حتی هم پیمانان مانند حزب الله و انصارالله داشته باشد.
 
تفکرات حاکم بر جامعه یهود که عمده آنان در فلسطین اشغالی ساکن است ، طی بیش از پنجاه سال گذشته نشان داده که در کینه توزی این جماعت نسبت به دیگر ادیان و قومیت ها بیش از همه چیز برایشان اهمیت داشته و این موضوع در کشتار غیر نظامیان از بعد از ۷ اکتبر به وضوح قابل مشاهده است. وضعیت برای دولت نتانیاهو از درون شهرهای فلسطین اشغالی نیز رو به وخامت بوده و همواره در میانه نبرد با حماس نیز اعتراضات نسبت به عملکرد دولت با تجمعات ده ها هزار نفری ادامه می یابد. این روند ادامه نبرد برای ارتش اشغالگر از یک سو و اعتراضات داخلی از سمت دیگر ، راهی برای نتانیاهو و دولتش نخواهد گذاشت جز دست زدن به کشتار بیشتر و نسل کشی بی سابقه در منطقه رفح.
 
مشخص است که غرب موافق به حمله اشغالکران به رفح نیست تا بتواند راه حلی آبرومند جهت برون رفت از وضعیت فعلی پیدا کنند ، اما مشخص است که کار نه تنها برای نتانیاهو بلکه برای هم حزبی های او نیز پایان خواهد یافت ، چراکه افکار عمومی معتقد است ریشه مشکلات در این دو سال شخص نتانیاهو بوده و این خود عاملی بوده که محبوبیت حزب لیکود به بیش از نصف کاهش یابد. همینطور طی سالهای اخیر و با تشدید تنش میان مقامات آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران ، علی اف به عنوان رئیس جمهور آذربایجان همواره سعی بر دمیدن در آتش اختلافات با تمرکز بر تعصب ترکی حاکم بر استانهای شمال غربی کشورمان داشته است.

بطور متوسط همه روزه رسانه ها و فعالان فضای مجازی وابسته به رژیم علی اف اقدام به تولید محتواهایی دروغین جهت تخریب چهره سیاست های جمهوری اسلامی ایران در رفتار با ترک زبانان خود داشته اند. فعال کردن افرادی با داشتن افکار تجزیه طلبانه در چند استان نزدیک به مرزهای شمالی که عمده آنان در شهر تبریز مشغول به فعالیت هستند نیز خود در رساتای همین رویکرد بوده تا بتوانند زمینه ایجاد اختلاف و نفاق را در بین ساکنان این مناطق ایجاد کنند.

از شیطنت در طراحی المان های شهری گرفته تا ایجاد صفحات فضای مجازی و همینطور اقناع افرادی در جهت افراط گرایی در مسائل قومیتی ، اقداماتشان به گونه ای برنامه ریزی شده است که دستگاه های نظارتی و امنیتی کشورمان هر گونه برخوردی انجام دهند در نهایت منجر ایجاد بهره برداری سیاسی توسط رسانه های آذربایجان خواهد شد تا بتوانند بین ترک زبانان استانهای شمال غربی که همواره از پیشتازان ایثار و جانفشانی برای خاک کشور هستند با حاکمیت کشور به ایجاد اخلاف بپردازند.

علی اف اما حال یکی بزرگترین بازنده های منطقه خواهد بود ، وقتی که حامی اصلی و استراتژیک خود یعنی رژیم صهیونیستی را اینگونه منزوی در عرصه بین المللی میبیند ، البته همین موضوع موجب خواهد شد تا با روی آوردن به تفکرات انگلیسی حاکم بر بیشتر مناطق جهان خصوصاً آسیا که همانا تجزیه کردن و اداره کردن کشورها می باشد بخواهند مسیر را ادامه داده تا در مراحل بعدی به سناریوهایی جدید دست پیدا کنند.نباید رهبری ترکیه و شخص اردوغان را نیز در این رویکرد نادیده گرفت.

باکو به عنوان مهمترین هم پیمان رژیم اشغالگر قدس در قفقاز و منطقه نمی تواند شاهد باخت اسرائیل باشد و از آنجایی که از نظر نظامی با توجه به اقتدار ایران در این عرصه کاری از دستش بر نمی آید ، اقدام به دمیدن در آتش عقاید قومیتی خواهد کرد تا در نهایت بتواند مسیری به مانند گروه های تجزیه طلب بلوچ برای ورود تکفیری های حاضر در نخجوان به کشور باز نموده و با ایجاد عملیات های تروریستی به کشور ضربه وارد کند.

با اینکه مسلمانان زیادی در آذربایجان ساکن هستند اما دیگر نمیتوان آذربایجان را بدلیل هم سو بدون مقاماتش با یهودیان اسرائیلی و سخت گیری های مداوم به مسلمانان علی الخصوص شیعیان ، کشوری اسلامی نامید. اینکه در مصاحبه هایی دروغین از قول مردم ترک زبان کشورمان مطالبی خلاف واقع انتشار پیدا میکند در همین راستا بوده تا متوجه شد که خاندان علی اف بدنبال ضربه به جمهوری اسلامی ایران است که در نهایت نیز موفق به انجام آن نخواهد شد. طی چند روز اخیر نیز رسانه های باکو همانند رسانه های عبری سعی در کوچک جلوه دادن عملیات وعده صادق داشته اند و گویی تحریریه این رسانه از تل آویو هدایت شده و خط دهی می شوند.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار